Miljökonsult till Karlstad

Miljökonsult till Karlstad

Verksamhetsområde
Vatten och miljö
Region
Värmlands län
Ansökningstid
2019 - 09 - 30

Swecos experter inom vatten och miljö arbetar med att minska farliga utsläpp, återvinna avfall och säkerställa tillgång till rent vatten. Vi erbjuder även lösningar som minskar klimatpåverkan och som anpassar samhället till ett förändrat klimat.

Nu söker vi flera medarbetare till vårt kontor i Karlstad! I första hand söker vi miljökonsulter för arbete inom förorenade områden, grundvatten och/eller avfall men även andra kompetensområden kan vara av intresse. Du får en möjlighet att ingå i en grupp av medarbetare med fokus miljö som har till uppgift att tillsammans skapa kvalitativa mervärden för våra kunder samtidigt som vi själva kompetensutvecklas i en stimulerande arbetsmiljö. Tillsammans stöttar vi varandra genom utbyte av snabba idéer eller genom samarbete kring svåra problemställningar. Vi upprättar långsiktiga mål för gruppen och för vår individuella utveckling. Vi har många kunder och en rad intressanta och spännande projekt som framför allt rör våra huvudsakliga fokusområden förorenade områden, avfallsteknik, miljöövervakning och grundvatten.

Din kommande roll
Som miljökonsult hos Sweco kommer du arbeta som uppdragsledare och utredare/handläggare med tyngdpunkten inom förorenade områden. Arbetsuppgifterna omfattar bland annat planering, miljötekniska markundersökningar, masshantering, riskbedömningar, åtgärdsutredningar och miljökontroll vid saneringar. En viktig del i arbetet är att ansvara för att utveckla kundrelationer. Rollen innefattar både fältarbete och administrativt arbete.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har högskole- eller universitetsexamen inom relevant ämnesområde. Vi söker främst medarbetare med några års erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom förorenade områden, utföra miljötekniska markundersökningar, erfarenhet av fältarbete, riskbedömning eller åtgärdsutredning och kunskaper inom miljöjuridik. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper samt din vilja att utvecklas som miljökonsult i arbetet med förorenade områden. Eftersom kommunikation är avgörande för kundrelationer och uppdragsresultat är det ett krav att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Om dig
Som person är du ansvarstagande, har en öppen attityd och har lätt för att samarbeta. Du inspireras av att ställas inför nya frågeställningar. Du är intresserad av att identifiera tekniska och miljöförbättrande lösningar ur ett hållbarhetsperspektiv som är anpassade för varje kund. Du är strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbete. Du är bra på att anpassa dig efter ändrade förutsättningar och är lösningsbenägen. Du har också lätt för att etablera kundkontakter och är affärsinriktad.
Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. För att trivas hos tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter. För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Sweco erbjuder
På Sweco arbetar vi i team och samverkar över hela Sverige för att hitta bästa kompetens för varje uppdrag. Du kommer att få ett brett nätverk av kollegor över hela landet och möjlighet att utvecklas både personligt och kompetensmässigt inom de områden du är intresserad av. På Sweco har du stora möjligheter att forma din roll. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner.

Låter ovanstående lockande? Kom in med din ansökan direkt, rekrytering sker löpande!

#LI-RT

Kontaktinformation

Prestfeldt Anneli, anneli.prestfeldt@sweco.se, 0725728501

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.