Nyutexaminerad konsult inom Installationsteknik

Nyutexaminerad konsult inom Installationsteknik

Verksamhetsområde
Installation
Region
Västra Götalands län
Ansökningstid
2019 - 05 - 31

Swecos installationskonsulter erbjuder tjänster inom energidesign, komfort och säkerhet. Tjänsteutbudet är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom VVS, el, tele, brand och systemintegration. Expansionen fortsätter och vi söker därför nya kollegor.

Ditt första år hos oss
Vi erbjuder en konkret möjlighet att arbeta med hållbar utveckling genom att tillsammans med våra kunder ta fram förslag för hållbara lösningar i projekt som påverkar samhället både nu och i framtiden. Det kan exempelvis innebära att utreda energiflöden i en byggnad, projektera en bergvärmeanläggning/solcellsanläggning eller att tillsammans med arkitekten utforma fastigheten så att energibehovet minimeras.

Arbetsuppgifter som kommer ingå i rollen är projektering och utredningar inom installationsteknik.

Din profil
Vi söker dig som har minst en examen från yrkeshögskolan/högskola med inriktning mot exempelvis VVS, energisystem, maskinteknik, installationsteknik eller motsvarande. Det är meriterande med visat engagemang utanför studierna eller om du har arbetat extra/gjort praktik inom byggbranschen alternativt något serviceyrke.

Vi värdesätter att du som anställd på Sweco visar engagemang för uppgiften, är driftig och nyfiken på människor och teknik. Det är även viktigt att du är kommunikativ, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta.

Sweco
Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning. Nu har du chans att starta din karriär hos oss.

Anta utmaningen och lämna din ansökan idag!

Ansökan
Din ansökan skall bestå av ett personligt brev och CV. Vi kallar löpande till intervjuer men vi vill ha din ansökan senast 31/5.

Kontaktperson
Jens Kihlman, gruppchef VVS
+46 73 835 98 88

Mårten Everbrand, gruppchef VVS
+46 72 714 05 36

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.