Nyutexaminerad väg-, gatu-, markprojektörer till Malmö/Helsingborg

Nyutexaminerad väg-, gatu-, markprojektörer till Malmö/Helsingborg

Verksamhetsområde
Anläggning
Region
Skåne län
Ansökningstid
2020 - 01 - 31

Swecos konsulter inom mark och anläggning arbetar med projektering och konstruktion i såväl stora som små infrastrukturprojekt. Hos oss finns samlad kompetens inom väg-, gatu- och markprojektering, anläggningskonstruktion, geoteknik, berg och mätningsteknik.

Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco! Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb. Resultatet – allt ifrån rent vatten och varma hus till effektiva kommunikationer och moderna sjukhus – blir verklighet för de flesta andra först i framtiden.

Det går bra för oss på Sweco i Malmö och vi har just nu många spännande uppdrag. För att möta den ökade efterfrågan på våra tjänster vill vi nu förstärka vårt Malmökontor med fler vägprojektörer.

Din kommande roll

Vi erbjuder ett fritt arbete med stort personligt ansvar där du är engagerad initiativtagare med vilja och förmåga att skapa mervärde och hitta lösningar för våra kunder.

Du kommer att arbeta som vägprojektör i uppdrag åt såväl privata som offentliga kunder. Uppdragen varierar mycket  i storlek och karaktär, vilket gör att arbetet blir både dynamiskt och roligt. Arbetet sker i uppdragsteam där du jobbar tillsammans med kollegor inom andra teknikområden. Bredden på både uppdragen och kollegornas kompetens är en av Swecos styrkor.  

Inom Sweco arbetar många duktiga mark-/vägprojektörer så Du har god möjlighet att växa och vidareutvecklas i rollen.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsexamen inom väg- och vatten med inriktning mot vägutformning eller anläggningsteknik.

Det är en fördel om Du har kännedom om de vanliga projekteringsverktygen som t.ex. AutoCAD, Civil 3D och NovaPoint.

Om dig

Då Du i ditt arbete hos oss kommer att ha mycket kontakt med kunder och kollegor måste Du ha lätt för att samarbeta och ha en öppen attityd.

Eftersom vi levererar handlingar med beskrivningar är det nödvändigt att du kan uttrycka dig väl på svenska, i både tal och skrift.

Sweco erbjuder

Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vi erbjuder Dig att växa tillsammans med oss! Sweco täcker idag i stort sett alla fack inom teknisk konsultverksamhet och verkar både i Sverige och utomlands. Sweco ger Dig möjligheten att jobba med både stora och små projekt vilket ger en stor variation och goda förutsättningar för att utveckla Din kompetens.

Vill du vara med och forma framtiden?

Då ser vi fram emot Din ansökan och att träffa dig personligen!

Ansök så snart som möjligt då vi kallar löpande till intervjuer

Kontaktperson
Jenny Hällstorp
010-484 62 40

Ansök här
  • Vi söker ingenjörer, arkitekter, miljöexperter, samhällsplanerare, IT-experter och säkert något mer framtida yrke som vi ännu inte känner till. I våra uppdrag skapar vi bättre boenden, smartare sätt att resa och grönare städer. Bland annat. Här berättar våra medarbetare om hur det är att vara på Sweco.

  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar. Observera att vi tar ej emot CVn via mejl. 

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Hur hanterar vi ansökningar i linje med GDPR?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?