Projekt- och byggledare inom VA till Göteborg

Projekt- och byggledare inom VA till Göteborg

Verksamhetsområde
Projektledning
Region
Västra Götalands län
Ansökningstid
2019 - 01 - 12

Swecos projektledare erbjuder management- och projektledartjänster för alla typer av projekt och verksamheter. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnader samt infrastrukturprojekt.

Marknaden ångar på och vi på Sweco Management i Göteborg växer med våra kunder. Vi söker nu dig som är erfaren projekt- och/eller byggledare inom VA och som vill vara en del av våra många projekt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Göteborg och kan tillträdas omgående eller efter överenskommelse.

Din kommande roll
Som projekt- och byggledare hos Sweco arbetar du i en ledande och samordnande roll. Du kommer att driva infrastrukturprojekt inom VA för Swecos kunder i Västsverige, vilket innebär att leda och samordna projekten med ett övergripande ansvar för kvalitet, budget, tidsramar, uppföljning och kundkontakter men även stödja våra projekteringsuppdrag med kompetenser som exempelvis uppdragsledning, kalkyl, produktionsplanering och BAS-P. I våra VA-projekt jobbar vi med projekteringsledning, projektledning och byggledning av allt från dagvattenlösningar, VA-ledningar, tryckstegrings- och pumpstationer till vattenverk och reningsverk. Du kommer även att arbeta som entreprenadsakkunnig med ansvar för produktionsfrågor i projekteringsuppdrag samt ha en rådgivande roll med fokus på produktionsfrågor.

Du kommer att ingå i gruppen Mark och Vatten som idag består av nio medarbetare som arbetar inom projekteringsledning, projektledning, byggledning, lantmäterifrågor och uppdragsledning för olika samhällsbyggnadsprojekt. Samtliga deltar i pågående samhällsbyggnadsprojekt i och omkring Göteborg.

Dina erfarenheter
Vi ser gärna att du är en civil- eller högskoleingenjör med flera års arbetslivserfarenhet inom området VA, gärna hos en entreprenör eller kommun. Kandidater med gymnasial bakgrund som är kompletterad med branscherfarenhet är också kvalificerade. Erfarenhet inom projekt- och byggledning är högt meriterande. Du är kommunikativ med goda kunskaper i svenska. Du innehar B-körkort.

Dina egenskaper
Som person är du:

 • Kommunikativ och bra på att samarbeta.
 • Strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbete.
 • Har lätt att etablera kundkontakter och är affärsinriktad.Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Tycker Du att rollen verkar spännande?

Välkommen med Din ansökan! Vi utvärderar inkomna ansökningar fortlöpande.

Vid frågor om tjänsten, kontakta vår rekryteringskonsult, Gabriel Zeino, VA-rekrytering, på telefonnummer: 020-19 16 15 eller via e-post gabriel.zeino@vajobb.se.

Ansök tjänsten: https://www.vajobb.se/jobs/149488-projekt-och-byggledare-inom-va-till-goteborg

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

 • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

   

 • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

 • Hur förbereder jag mig för en intervju?
 • Kan jag skicka in en spontanansökan?
 • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
 • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.