Projekt- och projekteringsledare -industri till Eskilstuna

Projekt- och projekteringsledare -industri till Eskilstuna

Verksamhetsområde
Industri
Region
Södermanlands län
Ansökningstid
2019 - 09 - 30

Swecos industrikonsulter erbjuder tekniska lösningar och metoder åt industrisektorn. Tjänsteutbudet är brett och omfattar produktutveckling, produktionsoptimering och investeringsplanering.

Vår expansion fortsätter och vi söker nu en erfaren ingenjör inom teknisk projekt- och projekteringsledning till Swecos industrikonsulter i region mitt med placering i Västerås, Örebro, Eskilstuna eller Falun.

Din kommande roll
Vi erbjuder dig ett spännande arbete som projekt- och projekteringsledare där våra kunder finns inom olika processindustrier eller energiproducenter. Våra medarbetare ges möjligheten att verka i stimulerande och utvecklande uppdrag och projektroller med tillfälle att få vara delaktig i projekt från förstudie till färdig anläggning. På Sweco får du möjlighet att arbeta med många spännande uppdragsgivare, både stora och små. Vi arbetar idag inom ett flertal branscher såsom energi, papper & massa, läkemedel, livsmedel, gruv & stål, kemi, olja & gas.

Dina erfarenheter
Du har högskole- eller civilingenjörsutbildning eller relevant erfarenhet inom mekanik, kemi eller energi och mångårig erfarenhet från industrin. I denna tjänst är det även meriterande om du har erfarenhet av process- och anläggningskonstruktion samt vana av att göra affärer och leda projekt.

Om dig
För att trivas i rollen som konsult hos oss tror vi att du är en person med en väl utvecklad social kompetens. Du är drivande, engagerad och nyfiken och gillar att ta ansvar och leda andra. Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor. Vidare har du förmågan att arbeta strukturerat och vill vara med och utveckla såväl vår egen som våra kunders verksamhet. Har du dessutom konsulterfarenhet, är detta ett plus.

Sweco erbjuder 
Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi erbjuder dig en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Kontaktinformation

Anna Bennström, anna.bennstrom@sweco.se,
Andrej Lind, andrej.lind@sweco.se,

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.