Projektledare / Produktionseffektivseringskonsult till Göteborg

Projektledare / Produktionseffektivseringskonsult till Göteborg

Verksamhetsområde
Industri
Region
Västra Götalands län
Ansökningstid
2019 - 06 - 30

Swecos industrikonsulter erbjuder tekniska lösningar och metoder åt industrisektorn. Tjänsteutbudet är brett och omfattar produktutveckling, produktionsoptimering och investeringsplanering.

Logistikgruppen i Göteborg består av över 20 medarbetare med ytterst hög kompetens inom lager, produktion och distribution. Tillsammans med övriga logistikkonsulter inom Sweco bildar vi ett nätverk med över 80 konsulter som jobbar med olika logistikfrågor. Vi anser att vi är Nordens ledande Logistikkonsult inom våra verksamhetsområden.

Vi söker nu dig som vill arbeta hos oss i rollen som Senior Projektledare för projekt inom ny/ombyggnad av industrianläggningar, produktionslogistik och effektivisering av produktionsprocesser. Vi tror att du är utbildad civilingenjör eller motsvarande, med väl utvecklad analytisk förmåga och med djupa kunskaper inom projektledning, produktionsteknik och internlogistik. Kunskap om och erfarenhet från Lean implementering och Operational Excellence är meriterande, då detta ofta kommer in som en naturlig del av våra projekt. Du har ett brett kontaktnät och är van att arbeta såväl självständigt som i team. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att i nära samverkan med kunden arbeta i projekt inom allt från nybyggnation av industrianläggningar till effektivisering av produktions- och logistikflöden. Projekten spänner över både process-, teknik och verksamhetsutveckling. Dina kunder kommer framförallt att vara i Sverige och Norge. Placeringsort är Göteborg.

Du har mångårig erfarenhet av projektledning samt även av effektivisering av produktionsprocesser och kan anta rollen som självgående projektledare. Vi tror du kommer från beställarsidan inom linjeorganisationen, alternativt arbetar du redan idag som projekltedare eller i leverantörsledet med utveckling av moderna helhetslösningar inom produktionslogistik. Du har hög social kompetens och har ett brett kontaktnät i branschen. Du kan självständigt skapa nya affärer. Att vilja utveckla dig själv och samtidigt vara en del av avdelningens utveckling är en självklarhet för dig. Vi arbetar både självständigt och i grupp beroende på projektens omfattning.

Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vill du vara med och forma framtiden?

Då ser vi fram emot Din ansökan!

Kontaktperson: Niklas Rosenberg, Gruppchef Logistik, 0733 351648

 

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.