Specialist/projektledare inom exploatering och lantmäteri till Stockholm

Specialist/projektledare inom exploatering och lantmäteri till Stockholm

Verksamhetsområde
Projektledning
Region
Stockholms län
Ansökningstid
2019 - 06 - 30

Vi på Sweco Management i Stockholm vill bli fler för att möta marknadens efterfrågan!

Vi erbjuder
För dig med bakgrund inom exploatering, lantmäteri, markförhandling eller motsvarande erbjuder vi möjligheten att vara en del av våra många spännande projekt. Arbetet innebär b.la projektledning i detaljplanefasen, markåtkomst för ny infrastruktur och fastighetsbildningsfrågor. Vidare finns möjlighet att jobba med många olika slags uppdrag åt bl a kommuner, SL, Trafikverket och privata fastighetsägare/utvecklare.

Du kommer att ingå i en av våra två grupper Exploatering & Lantmäteri 1 och 2. Vi är sammanlagt ca 15 medarbetare i grupperna som arbetar inom olika samhällsbyggnadsprojekt. Andelen män/kvinnor är 50-50 och vi är en blandning av seniora, mediora och juniora medarbetare i grupperna, vilket bidrar till en trygg och dynamisk kultur.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Swecos huvudkontor i Stockholm, och kan tillträdas omgående eller utifrån överenskommelse.

Din kommande roll
Som medarbetare på Sweco har du möjlighet att arbeta i många olika slags uppdrag. Som projektledare i exploateringsprojekt driver du projektet genom detaljplanefasen. I vissa projekt när Sweco är generalkonsult är du projektledare internt. I andra uppdrag jobbar du med markåtkomst för våra stora Sweco-interna projekteringsuppdrag för ny infrastruktur, t ex nya tunnelbanan. Du kan även jobba i uppdrag direkt åt infrastrukturägaren med markåtkomst och järnvägsplan/vägplan. Du kommer att förhandla och skriva många fastighetsrättsliga avtal och kan få jobba med fastighetsbildningsuppdrag.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av mark- och exploateringsverksamhet, fastighetsbildning eller markåtkomstfrågor och som nu vill utvecklas vidare i yrkeskarriären. Du har civilingenjörsutbildning inom lantmäteri/samhällsbyggnad eller motsvarande.

Om dig
Som person är du:

 • Engagerad i ditt arbete med ett genuint intresse för samhällsbyggnadsfrågor
 • Strukturerad med förmåga att organisera och prioritera i ditt arbete.
 • Kommunikativ och samarbetsvillig.
 • Affärsinriktad och har lätt för att etablera kundkontakter.

För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att naturligt kunna engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar, att vilja göra affärer och vara bekväm med att möta nya människor. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Tjänsten förutsätter goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Vi värdesätter de kvalitéer som kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vill du vara med och forma framtiden?

Då ser vi fram emot Din ansökan!

Kontaktpersoner: Gruppcheferna Eva Weckström 070-588 87 56 eller Ewa Brodén 070-090 25 48

#LI-RT

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
 • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

   

 • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

 • Hur förbereder jag mig för en intervju?
 • Kan jag skicka in en spontanansökan?
 • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
 • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.