Projektledare inom lantmäteri till Göteborg

Projektledare inom lantmäteri till Göteborg

Verksamhetsområde
Projektledning
Region
Västra Götalands län
Ansökningstid
2019 - 01 - 12

Swecos projektledare erbjuder management- och projektledartjänster för alla typer av projekt och verksamheter. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnader samt infrastrukturprojekt.

Marknaden ångar på och vi på Sweco Management i Göteborg växer med våra kunder. Vi söker nu dig med bakgrund inom lantmäteri, exploatering eller motsvarande och som vill vara en del av våra många projekt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Göteborg och kan tillträdas omgående eller efter överenskommelse.

Din kommande roll
Som projektledare inom lantmäteri hos Sweco kommer du att arbeta med fastighetsrätt, markförhandling och exploatering. Du kommer även ha en rådgivande funktion i våra projekteringsuppdrag i form av sakkunnig/specialist inom lantmäterifrågor. I rollen finns även möjlighet att vara uppdragsledare samt projektledare för kommunala infrastrukturprojekt för Swecos kunder i Västsverige, vilket innebär att leda och samordna projekt med ett övergripande ansvar för kvalitet, budget, tidsramar, uppföljning och kundkontakter.

Du kommer att ingå i gruppen Mark och Vatten som idag består av nio medarbetare som arbetar inom projekteringsledning, projektledning, byggledning, lantmäterifrågor och uppdragsledning för olika samhällsbyggnadsprojekt. Samtliga deltar i pågående samhällsbyggnadsprojekt i och omkring Göteborg.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av mark- och exploateringsverksamhet, lantmäteri eller motsvarande och som nu vill utvecklas vidare i yrkeskarriären. Du har universitets- eller högskoleutbildning inom lantmäteri, fastighetsrätt, fastighetsekonomi eller annan lämplig inriktning inom samhällsbyggnad. Erfarenhet inom exploatering och markförhandling är högt meriterande. Du är kommunikativ med goda kunskaper i svenska. Du innehar B-körkort.

Dina egenskaper
Som person är du:

 • Strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbete.
 • Kommunikativ och bra på att samarbeta.
 • Har lätt att etablera kundkontakter och är affärsinriktad.Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt kuturell mångfald tillför verksamheten.

Tycker Du att rollen verkar spännande?

Välkommen med Din ansökan! Vi utvärderar inkomna ansökningar fortlöpande.

Vid frågor om tjänsten, kontakta vår rekryteringskonsult, Gabriel Zeino, VA-rekrytering, på telefonnummer: 020-19 16 15 eller via e-post gabriel.zeino@vajobb.se.

Ansök tjänsten: https://vajobb.teamtailor.com/jobs/149359-projektledare-lantmateri-till-sweco-i-goteborg/applications/new

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

 • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

   

 • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

 • Hur förbereder jag mig för en intervju?
 • Kan jag skicka in en spontanansökan?
 • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
 • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.