Projektledare och kalkylator till Åre / Östersund

Projektledare och kalkylator till Åre / Östersund

Verksamhetsområde
Projektledning
Region
Jämtlands län
Ansökningstid
2020 - 10 - 31

Vi växer så att det knakar och söker flera mediora och seniora projektledare och kalkylatorer till Åre/Östersund. I Åre/Östersund byggs det som aldrig förr, regionen växer och kompetensbehovet är stort. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, förändra och uppleva. Du vill framåt. Det vill vi med.

Swecos projektledare erbjuder management- och projektledartjänster för alla typer av projekt och verksamheter. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnader till stora komplexa bygg- och anläggningsprojekt. Vi får in många spännande uppdrag i vår växande region och söker fler medarbetare till vårt kontor i Östersund. Vi vill jobba med de bästa eller de som har en strävan mot att utvecklas till att tillhöra de bästa och mest efterfrågade resurserna på marknaden. 

Din kommande roll
Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. För att trivas hos oss tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Vi söker medarbetare som kommer att arbeta inom:

 • Kalkylering och fastighetsekonomi
 • Bygg- projekt- och projekteringsledning
 • KA- enl. PBL
 • Besiktning
 • KMA, QA, Risk

Tjänsten kan innebära resor och övernattningar.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsexamen inom samhällsbyggnad eller motsvarande. Det är meriterande med erfarenheter från entreprenad- och konsultverksamhet. Du kan till exempel ha en bakgrund som arbetsledare, platschef inom mark- eller byggentreprenad.

Dina egenskaper
Du är engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill bidra till en hållbar samhällsutveckling. Vi ser också att du är strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbete. Kommunikativ och bra på att samarbeta samt har lätt att etablera kundkontakter och är affärsinriktad.

Sweco erbjuder
Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Du får möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Hos oss uppmuntras du att ta egna initiativ och styra ditt arbete samtidigt som du får stort eget ansvar för dina uppdrag, kunder och affärer.

Om Östersund
Universitetsstaden Östersund har med sitt läge invid Storsjön och med sin närhet till skog och fjäll mycket att erbjuda den friluftsintresserade, sommar som vinter. Ett mycket rikt kulturliv med en rad utställningar och evenemang erbjuds året om. Föreningsliv inom olika områden finns för både barn och vuxna. Läs mer om Östersund på ostersund.se samt visitostersund.se

Din placeringsort blir Östersund men det finns möjligheter att delvis arbeta från vårt nya satelitkontor i Åre.

Ansökan
Urval för intervju sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
Om du har frågor om tjänsten eller hur vi jobbar, välkommen att kontakta:
Gruppchef Joel Karlsson +46 (0) 70 364 62 73

#LI-RT

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 17 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 20.6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
 • Tiden på Sweco ska vara den bästa i ditt arbetsliv. Starkt ledarskap, jämställdhet och hållbarhet på många plan är vad vi kan erbjuda dig som anställd. Hur väl stämmer de in på dig?

 • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar. Observera att vi tar ej emot CVn via mejl. 

 • Vi är måna om att vår rekryteringsprocess ska vara en positiv upplevelse för dig som kandidat. Rekryteringsprocessen består av olika delar, där du som kandidat ständigt står i centrum. Vi berättar lite kortfattat om varje del nedan.

Vanliga frågor om rekrytering

 • Hur förbereder jag mig för en intervju?
 • Kan jag skicka in en spontanansökan?
 • Hur hanterar vi ansökningar i linje med GDPR?
 • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
 • Hur ansöker jag om tjänst?
 • Kan jag ändra i min ansökan?