Projektledare stadsmiljö till Stockholm

Projektledare stadsmiljö till Stockholm

Verksamhetsområde
Projektledning
Region
Stockholms län
Ansökningstid
2019 - 12 - 13

Swecos projektledare erbjuder management- och projektledartjänster för alla typer av projekt och verksamheter. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnader samt infrastrukturprojekt.

Har du, precis som vi, ett brinnande intresse för projektledning och stadsbyggnad kanske ditt nästa jobb finns på Sweco!
Till vår projektledarverksamhet inom infrastruktur och exploatering i Stockholm söker vi en blivande Projektledare inom stadsmiljö.

Våra uppdrag
Vi är experter på genomförandefrågor inom stadsbyggnadsprocessen och har ramavtal med flera av Storstockholmskommunerna som vi jobbar med. Bland annat är vi i skrivande stund med i den spännande utvecklingen av stadsdelarna Hagastaden och Årstafältet.

Vi tillsätter enskilda roller i våra kunders beställarorganisationer i större och mindre stadsutbyggnadsprojekt, stöttar våra kunder i drift-och underhållsfrågor och tillsätter ledande roller i Swecos projekteringsuppdrag.

Din roll i uppdragen blir som projektingenjör, projekterings-, byggprojekt- eller uppdragsledare.

Om oss
Hos oss tillhör du en härlig grupp av nyfikna och engagerade konsulter med sju kvinnor och sju män med god åldersfördelning. Vår grupp har en internationell prägel med medarbetare från flertalet länder men där svenska i tal och skrift är en förutsättning.

Som grupp arbetar vi självständigt i våra respektive uppdrag men värdesätter de aktiviteter och möten vi håller tillsammans för att ge en trygg förankring och en självklar tillhörighet. Vi värdesätter dig som vill hjälpa till att bidra till den goda gemenskapen genom att exempelvis ta initiativ till utvecklande gruppaktiviteter.

Totalt är vi dryga 70 medarbetare inom projektledarverksamheten i Stockholm som arbetar med infrastruktur och exploatering.

Utveckling och utmaning
Jag som blir din chef heter Erik Sundén. Som ledare på Sweco är det en självklar del av min vardag att vara involverad i uppdrag och arbeta i den affär som vi utvecklar och driver.

I mitt ledarskap tror jag på den egna drivkraften och söker dig som vill utvecklas och utmana dig själv. Jag värdesätter nyfikenhet och driv att vilja lära sig och ta sig an nya utmaningar.

Mitt ledarskap är coachande och förutsätter en hög självständighet från dig att själv delta i din utveckling hos oss. Du och jag tar tillsammans fram din utvecklingsplan och jag bistår även med mitt nätverk inom Sweco och hos kund.

Din erfarenhet
Vi söker dig med minst 2 års arbetslivserfarenhet där du har varit involverad i projektering av infrastruktur, gärna som projekteringsledare.

Du har med erfarenhet av genomförandeskedet från kommunal verksamhet t.ex. exploateringsprojekt eller teknisk förvaltning.

Du vill arbeta i genomförandeskedet i samhällsbyggnadsprocessen och tycker att affärsmannaskap och kundvård är spännande frågor.

Låter det intressant? I sådant fall är du välkommen att söka till oss för att stärka upp vårt härliga team!

Varför Sweco?
Du kommer att tillhöra en konsultverksamhet med arkitekter, projektörer och miljökonsulter som erbjuder specialisttjänster inom hela samhällsbyggnadsprocessen vilket i kombination med vår storlek gör att vi kan tas oss an alla uppdrag på marknaden

Vi har en affärsmodell där den enskilda medarbetaren står i centrum och har stor påverkan på vilka uppdrag vi väljer att genomföra. Små uppdrag värdesätts högt och ger stor frihet att ta sig an nya kunder och roller vilket är värdefullt för den personliga utvecklingen

Hos oss på Sweco får du en unik möjlighet att både kunna leda projekteringsuppdrag tillsammans med Swecos specialister och få erfarenhet från våra kunders beställarorganisationer.

Vi hanterar ansökningar och kallar till intervjuer löpande så ansök så snart som möjligt.

Kontaktperson
Ebba Nordling
ebba.nordling@sweco.se

#LI-RT

Kontaktinformation

Ebba Nordling, ebba.nordling@sweco.se,

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.