Projektledare till Åre / Östersund

Projektledare till Åre / Östersund

Verksamhetsområde
Projektledning
Region
Jämtlands län
Ansökningstid
2021 - 07 - 01

Swecos projektledare erbjuder management- och projektledartjänster för alla typer av projekt och verksamheter. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnader samt infrastrukturprojekt.

Har du, precis som vi, ett brinnande intresse för projektledning inom samhällsbyggnad? Då kanske ditt nästa jobb finns på Sweco! Till vår projektledarverksamhet inom bygg och fastighet, energi, infra och kalkyl i Åre / Östersund söker vi nu flera projektledare.

Varför jobba med oss?
Hos oss kommer du att tillhöra härlig grupp av nyfikna och engagerade konsulter – fyra kvinnor och åtta män, med god åldersfördelning.

Som grupp värdesätter vi ett brett samarbete och arbetar tillsammans i våra uppdrag - stora som små. Vi värdesätter dig som vill bli en del av teamet och hjälpa till att bidra till vårt goda samarbete och gemenskap.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån - genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll
Som projektledare i Åre/Östersund kommer du att arbeta med:

 • Projekt- och projekteringsledning, infra, industri, energi, bygg och fastighet
 • Kalkylering och fastighetsekonomi
 • KA- enl. PBL
 • Besiktningar
 • KMA, QA, Risk

Vi tillsätter enskilda roller i våra kunders beställarorganisationer i större och mindre projekt, stöttar våra kunder i drift-och underhållsfrågor, kalkylerar och tillsätter ledande roller i kalkyleringsuppdrag. Din roll i uppdragen blir som projektledare, projekteringsledare.

Swecos projektledare erbjuder management- och projektledartjänster för alla typer av projekt och verksamheter. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnader samt infrastrukturprojekt.

Ledarskapet
Som ledare är jag organiserad, effektiv och driven. Jag tror på teamwork och att hjälpa andra. I mitt ledarskap tror jag på den egna drivkraften, och jag värdesätter nyfikenhet och driv att vilja lära sig och ta sig an nya utmaningar. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv. Min roll är att vara en god ledare som stöttar dig och din utveckling. Mitt ledarskap är coachande och förutsätter en hög självständighet att delta i din utveckling hos oss. //Joel Karlsson

Dina erfarenheter
Vi söker junior och seniora personer med högskoleutbildning eller minst 5års erfarenhet från ledande befattningar inom energi-, industri-, bygg och fastighet-, infrastruktur- och anläggningsprojekt, eller kalkyluppdrag - antingen som konsult, beställare eller entreprenör i (projekt-)ledande positioner. Du har utbildning och god erfarenhet av AB04, ABT06, ABK09, AMA AF, AMA, BAS-P/U och du vill arbeta i genomförandeskedet i samhällsbyggnadsprocessen och tycker att affärsmannaskap och kundvård är spännande frågor.

Meriterande: KA-certifikat, besiktnings-, kalkyl- och produktionserfarenehet.

Vem är du?
Det viktigaste är inte vad du har gjort utan vem du är. Vi tänker oss att du är kommunikativ och nyfiken. Du är öppen och entusiastisk, du driver saker från idé till målgång, och du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt.

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder.

Du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer.

På Sweco värdesätter vi hållbarhet, öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken, engagerad och ansvarstagande.

Om Östersund

Universitetsstaden Östersund har med sitt läge invid Storsjön och med sin närhet till skog och fjäll mycket att erbjuda den friluftsintresserade - sommar som vinter. Ett mycket rikt kulturliv med en rad utställningar och evenemang erbjuds året om. Föreningsliv inom olika områden finns för både barn och vuxna. Läs mer om Östersund på ostersund.se samt visitostersund.se

Om Åre

Skidorten som växer explosionsartat. Här kan du bo nära eller i direktanslutning till längdåkning, turåkning, skidbestigning, skidbackar, jakt, fiske, löpning, cykel, klättring och vandring. Listan kan göras lång eller sammanfattas som ”här kan du bo och arbeta i paradiset”.

Din placeringsort blir Östersund men det finns möjligheter att helt eller delvis arbeta från hemmet eller vårt kontor i Åre.

Ansökan
Ansök så snart som möjligt - vi hanterar ansökningar, kallar till intervjuer och anställer löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsfomuläret nedan.

Vill du vara med och forma framtiden? Varmt välkommen med din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Kontakt
Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta mig Joel Karlsson joel.karlsson@sweco

#LI-RT

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 17 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 20,6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Ansök här
 • Tiden på Sweco ska vara den bästa i ditt arbetsliv. Starkt ledarskap, jämställdhet och hållbarhet på många plan är vad vi kan erbjuda dig som anställd. Hur väl stämmer de in på dig?

 • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar. Observera att vi tar ej emot CVn via mejl. 

 • Vi är måna om att vår rekryteringsprocess ska vara en positiv upplevelse för dig som kandidat. Rekryteringsprocessen består av olika delar, där du som kandidat ständigt står i centrum. Vi berättar lite kortfattat om varje del nedan.

Vanliga frågor om rekrytering

 • Hur förbereder jag mig för en intervju?
 • Kan jag skicka in en spontanansökan?
 • Hur hanterar vi ansökningar i linje med GDPR?
 • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
 • Hur ansöker jag om tjänst?
 • Kan jag ändra i min ansökan?