Projektledare till Sundsvall

Projektledare till Sundsvall

Verksamhetsområde
Projektledning
Region
Västernorrlands län
Ansökningstid
2019 - 07 - 05

Swecos projektledare erbjuder management- och projektledartjänster för alla typer av projekt och verksamheter. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnader samt infrastrukturprojekt.

I Sundsvall byggs det som aldrig förr, staden växer och kompetensbehovet är stort. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, förändra och uppleva. Du vill framåt. Det vill vi med. Sundsvall är staden mellan bergen, vid havet, älvarna och skogarna. Här är nära till allt med naturen inpå knuten. Vi får in många spännande uppdrag i vår växande region och söker fler medarbetare till vårt kontor i Sundsvall. Just nu söker vi konsulter inom projektledning. Vi vill jobba med de bästa eller de som har en strävan mot att utvecklas till att tillhöra de bästa och mest efterfrågade resurserna på marknaden.

Din kommande roll
Vi söker medarbetare som kommer att arbeta inom: Projektledning, Byggledning och Projekteringsledning. Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. För att trivas hos oss tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsexamen inom samhällsbyggnad eller motsvarande. Det är meriterande att ha flera års erfarenhet från entreprenad- eller konsultverksamhet samt att kunna hantera stora projekt.

Dina egenskaper
Du är engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill bidra till en hållbar samhällsutveckling. Vi ser också att du är strukturerad och kan organisera samt bidrar till teamets trivsel. Det är viktigt att du är kommunikativ och bra på att samarbeta samt har lätt att etablera kundkontakter och är affärsinriktad.

Sweco erbjuder
Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Du får möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Hos oss uppmuntras du att ta egna initiativ och styra ditt arbete samtidigt som du får stort eget ansvar för dina uppdrag, kunder och affärer.

Välkommen med din ansökan! Urval för intervju sker löpande.

Kontaktperson:
Niklas Nyberg
Gruppchef Sundsvall
070-216 99 69 

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.