Projektör inom anläggning till Stockholm

Projektör inom anläggning till Stockholm

Verksamhetsområde
Vatten och miljö
Region
Stockholms län
Ansökningstid
2019 - 11 - 09

Är din dröm att arbeta med utmanande anläggningsprojekt i en ansvarsfull roll? Trivs du med att arbeta med teknisk problemlösning? Vill du kliva in i Europas största konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande och samarbeta med kunniga och drivna kollegor? Då är detta en tjänst för dig! Fortsätt läs och ansök redan idag, urvalsprocessen sker löpande!

Din kommande roll
Gruppen består idag av 13 medarbetare som arbetar i projekt i olika faser och mot olika kunder – inte sällan ihop med andra discipliner såsom arkitekter, byggnadskonstruktörer och projektörer inom mark, el, automation och VVS. Vår grupp ansvarar för VA-process och projektering av maskinell utrustning. Du kommer att få möjlighet att arbeta med kompetenta kollegor och får tillfälle att tillägna dig erfarenheter som gör dig mer och mer självständig. Vidare kommer du att erbjudas en stimulerande arbetsmiljö med stort eget ansvar i en organisation som är mån om sina anställda. 

Du kommer till exempel att:

 • Vara med och designa framtidens anläggningar för vattenrening, avloppsrening och biogasproduktion
 • Projektera rörsystem och maskininstallationer vid ny- och ombyggnation av VA-processanläggningar i AutoCAD Plant 3D
 • Upprätta maskinritningar, processcheman och tekniska beskrivningar

I arbetsuppgifterna ingår att tillsammans med Swecos kunder, marknadens leverantörer samt kollegor designa vatten- och avloppsreningsverk med avseende på layout, funktion och maskinell processutrustning. Som projektör får du möjlighet att följa hela projekt - från inledande problemställning via bygghandling till färdig, drifsatt, VA-anläggning.

Tjänsten passar dig som vill utvecklas och växa inom denna bransch. Sweco är en global aktör och för rätt person kommer möjlighet till större ansvar ges både internt och mot kund.

Dina erfarenheter

 • Har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom maskin, samhällsbyggnad, kemi, process eller motsvarande YH-utbildning
 • Är användare av AutoCad
 • Är obehindrad både skriftigt och muntligt i svenska

Det är meritirande och du har arbetslivserfarenhet från arbete på vattenverk, reningsverk, eller energiproduktionsanläggningar.

Om dig
Som person är du självgående, ansvarstagande och flexibel. Du förväntas kunna bli självgående i din roll relativt snabbt men det kommer finnas kollegor nära till hands att fråga. Utöver detta är du en person som fullföljer det du tar på dig och trivs när du får förtroende. Du kommer också att ha stora kontaktytor både internt och externt och då är det viktigt med en god samarbetsförmåga

För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Sweco erbjuder
Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vill du vara med och forma framtiden?  

Då ser vi fram emot Din ansökan!

Kontaktperson:
Dennis Gauffin, Gruppchef
dennis.gauffin@sweco.se
08-695 61 24 

#LI-RT

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
 • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

   

 • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

 • Hur förbereder jag mig för en intervju?
 • Kan jag skicka in en spontanansökan?
 • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
 • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.