Projektör inom Elkraft fjärrstyrning till Uppsala

Projektör inom Elkraft fjärrstyrning till Uppsala

Verksamhetsområde
Energisystem
Region
Uppsala län
Ansökningstid
2019 - 04 - 30

Swecos energikonsulter erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan. Målet är att hjälpa kunderna att utveckla en kostnadseffektiv och miljömässigt hållbar energiförsörjning.

Just nu söker vi en Projektör/ Elkraftkonsult till gruppen Kraft och övervakning och med placering i Uppsala. Gruppen arbetar i huvudsak med projektering, granskning, besiktning och driftsättning av elkrafts- och fjärrstyrningsanläggningar inom järnväg.

Arbetsuppgifter
Som Projektör/ Elkraftkonsult arbetar du med framtagning av system-, bygg- och förvaltningshandlingar samt förfrågningsunderlag och utredningsmaterial i tidiga skeden av projekt. Du kommer att arbeta både i mindre uppdrag och ingå i större uppdragsgrupper, vilket ställer stora krav på nära samarbete och kommunikation med såväl kollegor som våra kunder. För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar.

Dina egenskaper

Vi söker dig som har

 • En universitets- eller högskoleexamen med teknisk inriktning, alternativt annan utbildning och erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Grundläggande kunskaper i ellära är ett krav.
 • Relevant arbetslivserfarenhet.
 • Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.
 • Lätt för att samarbeta men också förmåga att arbeta självständigt samt intresse av att aktivt ta ansvar för dina arbetsuppgifter.

Det är meriterande om du har

 • Körkort för personbil.
 • Erfarenhet av budgetansvar.
 • Erfarenhet som konsult eller entreprenör.
 • Erfarenhet av projektering i CAD-miljö.

Vad erbjuder vi?
Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär tillsammans med den allra högsta kompetensen vilket ger dig en bred erfarenhet. Hos oss uppmuntras du att ta egna initiativ och styra ditt eget arbete samtidigt som du får du stort eget ansvar för dina egna uppdrag, kunder och affärer.

Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Du får möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till professionell och personlig utveckling.

Välkommen med din ansökan! 

Kontaktperson

Stefan Duberg

Gruppchef Kraft och Övervakning

070-249 60 58

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
 • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

   

 • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

 • Hur förbereder jag mig för en intervju?
 • Kan jag skicka in en spontanansökan?
 • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
 • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.