Regionchef inom Installation till Sweco i Stockholm

Regionchef inom Installation till Sweco i Stockholm

Verksamhetsområde
Installation
Region
Stockholms län
Ansökningstid
2019 - 08 - 05

Swecos installationskonsulter erbjuder tjänster inom energidesign, komfort och säkerhet. Tjänsteutbudet är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom VVS, el, tele, brand och systemintegration.

Om regionen

Vi söker nu en regionchef inom installation till Sweco i Stockholm. Verksamheten är inriktad mot en bred kundbas med uppdrag inom tex vårdsektorn och infrastruktur. Våra konsulter arbetar med tjänster inom hållbar Fastighetsutveckling som tex El/Tele/VVS projektering, energieffektivisering och miljöcertifieringar. Ditt uppdrag blir att leda en framgångsrik region med cirka 120 konsulter och 8 direktrapporterande gruppchefer som levererar förstklassiga konsulttjänster inom installation. En viktig del av ditt uppdrag blir att verka både internt och externt för att fortsätta etablera Sweco som en helhetsleverantör av totaltprojekt inom installation. Du ingår i den nationella ledningsgruppen och rapporterar till VD. Vi söker en ledare med erfarenhet inom samhällsbyggnad som kommer att leda vår verksamhet i Stockholm.

Vi erbjuder

Vi planerar att fortsätta vår positiva tillväxt i regionen och kan erbjuda en mångfacetterad roll med fokus på ledarskap, samarbete, affärer, marknadsbearbetning och installation. Du ingår i ledningsgruppen för installation och bidrar därmed till att utveckla vår verksamhet i hela Sverige. Regionen präglas av medarbetare som har ett starkt engagemang med vilja att utvecklas inom affär och teknik. Vi är marknadsledande inom installation och har en fortsatt ambition att utvecklas inom vårt område och bidra till en hållbar utveckling av samhället.

Rollen i korthet

 • Resultatansvar för regionen
 • Personalansvar för 8 chefer som leder 120 medarbetare
 • Omsätta bolagets mål till affärs- och handlingsplan för din region
 • Leda och coacha chefer i regionen
 • Marknadsansvar
 • Budgetering
 • Anbudsansvar för större anbud
 • Rekrytering
 • Driva samarbete med övriga delar av Sweco
 • Arbetar i ledningsgruppen
 • Placering i första hand på Swecos kontor i Stockholm

Kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet från en ledande befattning inom samma eller närbesläktad verksamhet såsom tekniskt konsultbolag, entreprenörsbolag inom bygg och/eller fastighetsbranschen. Vi ser att du är van att leda genom andra, att du varit med om att bygga verksamhet samt att du har ett intresse för installation, hållbarhet och samhällsutveckling i stort. Meriterande är kunskap inom förändringsledning och att din utbildningsbakgrund är teknisk på högskolenivå.

Vi efterfrågar dig som är skicklig på att leda genom andra. Vi ser därför att du är duktig på att kommunicera och entusiasmera. Du har förmågan att skapa bra marknadsförutsättningar genom bra kundrelationer och kan säkerställa kvalitén i våra leveranser. För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du är en kreativ och engagerad lagspelare. Du är skicklig på att utveckla samarbeten både inom och utom ditt eget kontaktnät. Vidare har du en förståelse för branschen med ett affärsmässigt förhållningssätt.

Vill du vara med och forma framtiden? Då ser vi fram emot Din ansökan!

Urval och intervjuer kommer att ske efter semesterperioden.

Kontaktperson: Maria Ohlsson, Sweco Rekrytering, tel 072 556 75 71.

#LI-RT

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
 • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

   

 • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

 • Hur förbereder jag mig för en intervju?
 • Kan jag skicka in en spontanansökan?
 • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
 • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.