Säkerhetsansvarig Lokaler Sweco Sverige

Säkerhetsansvarig Lokaler Sweco Sverige

Region
Stockholms län
Ansökningstid
2019 - 01 - 06

Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco! Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb. Resultatet – allt ifrån rent vatten och varma hus till effektiva kommunikationer och moderna sjukhus – blir verklighet för de flesta andra först i framtiden.

Just nu söker vi en Säkerhetsansvarig Lokaler för Sweco Sveriges kontor med placering på vårt kontor i Stockholm. Att arbeta på Sweco och som Säkerhetsansvarig Lokaler innebär stora möjligheter till utveckling utifrån person, intressen och erfarenhet i ett bolag som ständigt utvecklas. Du får möjligheten att vara med och utveckla rollen och vara en del av avdelningens arbete med spännande utvecklingsprojekt. Du får vara med om att bygga upp strukturer och rutiner då rollen delvis är ny i sin utformning. Du kommer att ingå i en spännande grupp med olika kompetenser där vi hjälper och månar om varandra.

Din kommande roll

Som Säkerhetsansvarig Lokaler skapar du rutiner, driver, koordinerar och utvecklar företagets fysiska säkerhetsarbete kopplat till våra 55 kontor i Sverige. Du kommer att rapportera till Chef Lokaler och ha ett mycket nära samarbete med grupperna Strategisk FM och Lokalprojekt samt till Swecos Säkerhetschef.

Dina erfarenheter

Du har arbetat som säkerhetssamordnare/säkerhetsansvarig eller konsult och har stor erfarenhet av att arbeta med systematiskt säkerhets- och utvecklingsarbete. Du har för uppdraget relevant akademisk utbildning. Det är meriterande om du har specifika utbildningar från branschen. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet inom området säkerhetsskydd och säkerhetsklassade uppdrag, s.k. SUA-uppdrag.

Om dig

Förutom din erfarenhet sätter vi stor vikt vid din personlighet och för att lyckas i tjänsten är det centralt att du är driven och utvecklingsorienterad men samtidigt trygg och pålitlig som person. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter, kan överblicka, prioritera, strukturera och snabbt sätta dig in i nya områden. Du kommer att samverka med många olika aktörer och därför är det viktigt att du är kommunikativ, att du har lätt för samarbeta och kan uttrycka dig väl i tal ock skrift.

Sweco erbjuder

Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning. #RT

Vill du vara med och forma framtiden?

Då ser vi fram emot Din ansökan! Intervjuer kan komma att ske löpande.

Kontaktinformation

Ohlsson Maria, maria.ohlsson@sweco.se, +46 725567571

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.