Senior konsult inom energigaser och hållbarhet

Senior konsult inom energigaser och hållbarhet

Verksamhetsområde
Energisystem
Region
Stockholms län
Ansökningstid
2019 - 04 - 23

Omställningen till ett hållbart energisystem pågår runt om i världen. Swecos energiexperter arbetar i hela energiförsörjningskedjan. Det handlar om hur energin produceras, hur den kommer dit den ska och hur den används så effektivt som möjligt. Resultatet blir en driftsäker, kostnadseffektiv och miljömässigt hållbar energiförsörjning. Nu söker vi förstärkning till gruppen Sweco Energy Strategies, en grupp med ett brett utbud av strategiska tjänster och vars kunder inkluderar alla tänkbara från myndigheter och kommuner till entreprenörer.

Sweco Energy Strategies tjänster inkluderar utvecklingsstöd för energisystemstrategier för kommuner och företag samt tekniska och ekonomiska utvärderingar och marknadsanalys inom förnybar energi.

Sweco Energy Strategies är kända för projekt inom power-to-gas, energilager, vätgas, biogas, laddinfrastruktur, energi- och klimatplaner, investeringsanalyser och breda aktörskonstellationer, samt erbjuder utveckling av framtidsscenarier, analys- och metodutveckling mm.

Om dig
Som en del i vårt team förväntar vi oss att du tillför specialistkompetens, och för närvarande prioriterat inom teknik och ekonomi för strategisk användning av energigaser såsom biogas och vätgas samt energilager. Vi förväntar oss att du har minst sju års erfarenhet inom energisystemområdet och att du brinner för hållbar utveckling samt att du är van att ta självständigt ansvar och att du ska bidra till utveckling, marknadsföring och försäljning av våra tjänster.

Du trivs i en miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift (svenska och engelska).

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig arbete i ett dynamiskt kunskapsföretag med stora utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar i en öppen och prestigelös organisation, där medarbetarna utvecklas i våra uppdrag tillsammans med den stora bredden av nyfikna, engagerade arbetskamrater och våra intresserade uppdragsgivare. Hos oss kommer du att bidra till utvecklingen av ett fossilfritt samhälle genom omställningen av energisystemet och omställningen till en fossiloberoende fordonsflotta.

Ansökan
Du ansöker online. Din ansökan skall bestå av ett personligt brev och CV. Beskriv vad du arbetat med och åstadkommit tidigare samt vad du gärna jobbar vidare med hos oss och vilka mål du har med nästa anställning.

Urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktinformation
Cecilia Wallmark, cecilia.wallmark@sweco.se

Se www.sweco.se/vatgas som exempel på våra tjänster.

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.