Senior projekt- och projekteringsledare till Sweco Göteborg

Senior projekt- och projekteringsledare till Sweco Göteborg

Verksamhetsområde
Projektledning
Region
Västra Götalands län
Ansökningstid
2019 - 08 - 31

Sweco består av nyfikna personer som tar stort ansvar för sina uppdrag. Gemensamt är också att vi känner engagemang för att göra nytta i ett större sammanhang. Vill du vara med i vårt team och bygga framtiden?

Vi på Sweco Göteborg växer med våra kunder och söker nu en erfaren projekt- och projekteringsledare inom bygg och fastighet. Projekten omfattar både om-, till- och nybyggnation och objekten kan variera mellan exempelvis bostäder, vård, utbildning, hotell, handel och kontor. Vi har en bred projektportfölj och många spännande projekt!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Göteborg och kan tillträdas omgående eller efter överenskommelse.

Din kommande roll
Som projekt- och projekteringsledare på Sweco arbetar Du i en ledande roll i bygg- och fastighetsprojekt för Swecos kunder. Du leder och samordnar projektgruppen och ansvarar för att projektet möter uppsatta mål. I rollen agerar Du även ofta som uppdragsledare och säkerställer Swecos leverans med tid, kostnad och kvalitet till kund och har regelbundna uppföljningar och kundkontakter. På Sweco har Du möjligheten att arbeta i alla olika projektskeden, från idé och förstudie till slutbesiktning.

Dina erfarenheter
Vi ser gärna att du är en civil- eller högskoleingenjör med en arbetslivserfarenhet om minst tio år. Kandidater med gymnasial bakgrund, kompletterad med mångårig branscherfarenhet är också kvalificerade. En gedigen erfarenhet inom projekt- och/eller projekteringsledning är meriterande. Det är viktigt att du är trygg i din roll och arbetar med strukturerade metodiker. Du är van vid att använda digitala verktyg i ditt dagliga arbete. Du är kommunikativ med goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska.

Dina egenskaper
Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team, stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete.

Du är engagerad och drivs av att arbeta tillsammans med andra och att ta stort ansvar är en naturlig del av dig som person. Du ställer tydliga krav samtidigt som du gärna delar med dig av dina erfarenheter på ett prestigelöst och pedagogiskt sätt. Du är även strukturerad och ser snabbt helheten i projekt, vilket innebär att du är duktig på att organisera och prioritera. Med stort kundfokus och affärsinriktat engagemang visar du tryggt vägen till målet genom tydlig kommunikation på alla nivåer. Du är social och har lätt att etablera kundkontakter.

Sweco erbjuder
Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Det nya kontoret i Göteborg skapar en levande och kreativ arbetsmiljö. Tillsammans med 850 medarbetare på kontoret är vi heltäckande med all kunskap inom samhällsbyggnad och här finns goda möjligheter till sociala kontakter och ett unikt kunskapsutbyte

Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill jobba för ett mer hållbart samhälle? Då ser vi fram emot din ansökan! Vi går igenom ansökningar löpande.

Kontaktperson:
Gruppchef Adam Frankenius,
072-243 86 17

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.