Specialist GIS utveckling / FME till Göteborg

Specialist GIS utveckling / FME till Göteborg

Verksamhetsområde
IT för samhällsutveckling
Region
Västra Götalands län
Ansökningstid
2018 - 12 - 21

Vi behöver fler personer som älskar problemlösning med GIS och gärna FME som verktyg.

Många av våra utvecklingsprojekt bidrar till att förändra världen. Vi på Sweco ger våra kunder möjlighet att påverka utvecklingen av samhället i en positiv riktning. Vi digitaliserar samhället och nu kan du också vara med och göra skillnad.

Vår Websida: IT för samhällsutveckling

Vår Film: IT för samhällsutveckling

Vill du vara en förebild i vårt team och ta fram de senaste lösningarna för automatisering och effektivitet som stöd för kloka beslut i en hållbar Samhällsutveckling? Skicka då in din motivering för vad du kan bidra med och beskriv dina erfarenheter. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper: ansvar, nyfikenhet och engagemang

Om du har några frågor kring jobbet eller innehållet, eller bara känner behov av att diskutera innovativa idéer så är du hjärtligt välkommen att höra av dig.

FME är ett av våra stora specialistområden där affären växer snabbt. Vi söker löpande nya konsulter inom området och detta är en öppen annons för att hitta rätt personer. Är du intresserad av att komma till oss ansöker du här!

#LI-RT

Kontaktinformation

Katarina Brunosson, katarina.brunosson@sweco.se,

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.