Spontanansökan VVS-konsult

Spontanansökan VVS-konsult

Verksamhetsområde
Installation
Region
Västra Götalands län
Ansökningstid
2019 - 12 - 11

Swecos installationskonsulter erbjuder tjänster inom energidesign, komfort och säkerhet. Tjänsteutbudet är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom VVS, el, tele, brand och systemintegration.

Expansionen fortsätter och vi söker därför nya kollegor med kortare eller längre erfarenhet. Du blir en del av en växande verksamhet i Sverige och kommer att ingå i vårt globala nätverk med över 9000 kollegor över hela världen.

Hos Sweco finns utrymme för nya idéer och inspiration för nyutexaminerade likväl som för affärsmässiga konsulter, kreativa entreprenörer och ledare som ser möjligheterna och vill göra något av dem.

Du är kanske redan en erfaren konsult eller så är du nyutexaminerad. Vi ser gärna att du har akademisk utbildning, t ex som högskole- eller civilingenjör. Andra meriterande erfarenheter är vana av att göra affärer eller leda projekt. Som konsult på Sweco får du möjlighet att arbeta med många spännande uppdragsgivare, både stora och små. Vi arbetar idag inom ett flertal branscher såsom industrin, bostads-, fastighets-och byggföretag samt kommuner och landsting.

Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi vill att du kliver fram och skapar den organisation du tillhör och verkar i. Vi erbjuder dig en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Våra värdeord är nyfikenhet, engagemang och ansvar.

Kontakta oss för en öppen diskussion.

Låt oss höra dina idéer. Utmana oss, vi är öppna för förslag!

Ansökan
Din ansökan skall bestå av ett personligt brev och CV. Vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktinformation

Mårten Everbrand, 031 61 78 53

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.