Studiochef till Swecos arkitekter i Västerås

Studiochef till Swecos arkitekter i Västerås

Verksamhetsområde
Arkitektur
Region
Västmanlands län
Ansökningstid
2019 - 04 - 07

Swecos arkitekter skapar funktionella och estetiska lösningar för alla delar av samhället. Vår kompetens efterfrågas för alla typer av arkitektuppdrag, från byggnader till inredning och landskap. Swecos arkitekter arbetar också med samhällsplanering och avancerad visualisering.

På Swecos arkitekter i Västerås tror vi på samarbete. Vi är ett starkt team med cirka 20 medarbetare, fördelat på två studios, som utgör grunden till den sammansvettsade och inkluderande kulturen på kontoret. Tillsammans skapar vi framtiden i form av funktionell och estetisk arkitektur i Västerås med omnejd.

Det går bra för oss och vi har en positiv syn på vår framtida utveckling. Vi rekryterar nu vår nästa Studiochef som tillsammans med en chefskollega leder verksamheten mot nya mål.

Vi är på en resa där du som Studiochef tar oss till nästa nivå i vår utveckling, får personer runt omkring dig att växa och bidrar till att vår marknad utvecklas på bästa sätt. Vi har en stark kundbas och gedigen kompetens inom både byggnads- och landskapsarkitektur.

Vill du veta mer om oss och vad vi erbjuder våra kunder gå in på: www.sweco.se/vart-erbjudande/arkitektur/

Som Studiochef
Som Studiochef ingår du i vår regionala ledningsgrupp på Swecos Arkitketer och har personal- och resultatansvar för din studio. Att vara Studiochef innebär också att du jobbar aktivt i uppdrag en del av din tid.

Genom rekrytering, medarbetarutveckling och coachning i och utanför uppdrag bidrar du till att utveckla både individerna i gruppen och studion som helhet. Vår allra viktigaste tillgång är våra medarbetare och därmed blir din högst prioriterade uppgift att möjliggör att andra växer och utvecklas.

Att säkerställa framgångsrika projekt, samtidigt som vi utvecklar befintliga och nya kundsamarbeten, är en framgångsfaktor. Att växa med lönsamhet är en förutsättning för att lyckas, i vår platta organisation är möjligheterna många och begränsningarna färre.

I ryggen finns en stark arkitektverksamhet, Sweco är bland världens 15 största arkitektföretag. I Sverige är vi cirka 700 medarbetare. Vi arbetar gränsöverskridande tillsammans med våra kollegor inom bl a miljö, installation, konstruktion och bygg-/projektledning. Vi är en mycket decentraliserad och platt organisation där du får stora mandat och möjligheter till påverkan. Vi ligger i framkant i digitalisering som skapar nya möjligheter för den gestaltande arkitekten.

Kvalifikationer
Vi söker dig med ledarerfarenhet från en beställar-, konsult- eller entreprenadverksamhet som är en del av samhällsbyggnadsprocessen. Du är utbildad arkitekt, landskapsarkitekt, fysiks planerare, ingenjör eller motsvarande och har erfarenhet av att  utveckla framgångsrika kundsamarbeten.

Ledaregenskaper
Vi söker dig som motiveras av att driva förändring och har passion för att leda andra. Du är samarbetsinriktad och duktig på att bygga starka team där andra får ta ansvar och växa med uppgiften. Du bidrar med en helhetssyn på samhällsbyggnad, marknad och medarbetarutveckling som gör att vi utvecklas som kontor.  

Låter det som ditt nästa steg? Varmt välkommen med din ansökan snarast möjligt. Sista ansökningsdag är den 7:e april.

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.