Sweco söker konstruktörer och uppdragsledare till Luleå

Sweco söker konstruktörer och uppdragsledare till Luleå

Verksamhetsområde
Industri
Region
Norrbottens län
Ansökningstid
2019 - 08 - 31

Swecos industrikonsulter erbjuder tekniska lösningar och metoder åt industrisektorn. Tjänsteutbudet är brett och omfattar produktutveckling, produktionsoptimering och investeringsplanering.

Vi söker alltid de bästa i branschen och de som har ett genuint driv, och just nu söker vi konstruktörer och uppdragsledare inom anläggnings- och processteknik till vårt kontor i Luleå. Sweco består av nyfikna personer som tar stort ansvar för sina uppdrag. Gemensamt är också att vi känner engagemang för att göra nytta i ett större sammanhang och ta samhällsansvar. Vill du vara med på denna spännande resa?

Din kommande roll
Våra medarbetare ges möjligheten att verka i stimulerande och utvecklande uppdrag och roller i projekt från förstudie till färdig anläggning. Vi söker dig som vill utvecklas i rollen som konstruktör och/eller uppdragsledare med tyngdpunkt på något/några av nedanstående teknikgrenar.

 • Mekanik
 • Processrör
 • Markförlagda rörledningssystem och industriell VA
 • HVAC för process- och industrianläggningar

Som medarbetare hos oss kommer du ha möjlighet till ledande och samordnande roller i stora industriuppdrag. Även roller inom BAS-P/U, CE-märkning och besiktningar är förekommande i våra uppdrag.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning med inriktning mot industri. Du har viss konstruktionsvana och det är meriterande om du har erfarenhet av något av våra verktyg SolidWorks, Plant 3D, E3D, PDMS, Revit eller Magicad.

Det är även meriterande om du har erfarenhet från gruv-, smältverk-, stål-, massa-/pappers-, livsmedelsindustri eller annan processindustri.

Dina egenskaper
För att trivas i rollen som konsult på Sweco tror vi att du är en social person som tycker att mötet med andra människor är både spännande och stimulerande. Du vill ha roligt på jobbet och ser samarbetet med kollegor och kunder som en naturlig del av vardagen. Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet.

Du är drivande, engagerad, nyfiken samt gillar att ta ansvar. Vidare har du lätt att etablera kundkontakter och vill vara med och utveckla såväl vår egen som våra kunders verksamhet.

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter då du på sikt kan få ta ansvar för större och mer komplexa uppdrag vilket innebär ansvar för projektens genomförande, avtal, budget, tidsramar, uppföljning och kundkontakter.

Sweco erbjuder
Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vi ser fram emot din ansökan! #LI-RT

Kontaktinformation

Robert Hjälte, robert.hjalte@sweco.se, 070-6778558
Tobias Persson, Tobias.Persson@sweco.se, 070-3006884

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
 • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

   

 • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

 • Hur förbereder jag mig för en intervju?
 • Kan jag skicka in en spontanansökan?
 • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
 • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.