Systemutvecklare/Arkitekt med inriktning mot SharePoint/Office365 till Falun

Systemutvecklare/Arkitekt med inriktning mot SharePoint/Office365 till Falun

Verksamhetsområde
IT för samhällsutveckling
Region
Dalarnas län
Ansökningstid
2019 - 03 - 31

Swecos konsulter inom IT för samhällsutveckling arbetar med att strukturera, analysera och presentera stora mängder information på ett överskådligt sätt. Den utveckling som sker på marknaden med avseende på hållbarhet, smarta städer, machine-learning, AR, VR, IoT, etc. skapar extremt spännande möjligheter för oss att utveckla våra kunder, oss själva och marknaden inom detta område. 

Hos Sweco i Falun finns kompetensen att bygga smarta lösningar för samhällen och städer. Som konsult inom IT för samhällsutveckling kombinerar vi vår IT-kompetens med övriga Swecos kunskap om samhällsutveckling. I samarbetet skapar vi nya smarta framtida samhällen som fortfarande har medborgarens behov och välbefinnande i centrum. 

Nu söker vi en engagerad person som brinner för IT, samhällsutveckling och smarta lösningar! Vi behöver en kreativ och duktig systemutvecklare som vill jobba med roliga och utmanande uppdrag. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av att bygga och förvalta portallösningar i Sharepoint/Office365. 

Din kommande roll
I din kommande roll får du möjlighet att jobba med hela kedjan inom systemutveckling. Du kommer bl.a att arbeta med molnbaserade lösningar, databaser, geografisk IT, stora datamängder och olika dataformat. Vi jobbar idag med Sharepoint för verksamhetsnära IT-lösningar och vi önskar att du som söker har ett driv och engagemang kring detta och kan komma med egna nya idéer inom området.   

Om dig
Vi tror att Du står på en gedigen teoretisk grund med ett genuint intresse för datorer och hur de fungerar och interagerar. Du som söker bör ha god förståelse för programmering och problemlösning, samt ha lätt för att lära. Utöver detta är det viktigt att du är väl medveten om vad rollen som konsult innebär samt att du vill jobba i och bidra till en positiv arbetskultur. 

Vi ser gärna att du har erfarenheter inom:  

Office365 

 • Sharepoint 
 • Microsoft Azure 
 • Flow 
 • BI 
 • PowerApps 

Webbutveckling 

 • JavaScript 
 • HTML5 
 • ASP .Net 
 • CSS 

Ansökan
Vi gör urval fortlöpande så sök redan idag. Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
Gruppchef Peter Lindström
072-245 76 58

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
 • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

   

 • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

 • Hur förbereder jag mig för en intervju?
 • Kan jag skicka in en spontanansökan?
 • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
 • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.