Systemutvecklare/GIS-utvecklare till Luleå

Systemutvecklare/GIS-utvecklare till Luleå

Verksamhetsområde
IT för samhällsutveckling
Region
Norrbottens län
Ansökningstid
2019 - 02 - 23

Är du systemutvecklare och funderar på framtiden? Vill du utvecklas vidare och se dina idéer bli verklighet? Sök dig då till Sweco!

IT-lösningar spelar en allt viktigare roll i utvecklingen av framtidens städer och samhällen. Swecos konsulter inom IT för samhällsutveckling använder data och digitala lösningar för att effektivisera alltifrån transporter och energianvändning till belysning och vattenflöden. Och allt detta gör vi i nära samarbete med våra kunder.

Vår verksamhet

Teamet i Luleå är i framkant gällande smarta lösningar inom samhällsutveckling. Vårt innovativa team utvecklar, driftar och förvaltar en mängd digitala lösningar, bland andra Sweco Cube som är en digital tvilling i samhällsbyggnadsprojekt. Allt gör vi med kunden i fokus! Våra lösningar förändrar arbetsprocesser och i vissa delar har de transformerat samhällsbyggnadsprocessen. För att utveckla fler och smartare lösningar behöver vi en till medlem i vårt team!

Vad vi erbjuder

Du får en stor frihet att utveckla dig själv och dina idéer i en tillåtande kultur. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning. Som stöd har du tillgång ett stort nätverk av prestigelösa och kompetenta kollegor samt en mängd spännande kunder över hela landet. I din absoluta närhet har du ett fantastiskt gäng som har målet att göra världen bättre med hjälp av smarta lösningar, och som har väldigt roligt på vägen.

Vad vi söker

Dina personliga egenskaper nyfikenhet, ansvarstagande och engagemang är avgörande.

Nyfikenhet. Om du ser en knapp där det står "Tryck ej". Vad gör du?

Ansvarstagande. Systemet havererar just innan leverans för att någon tryckt på en knapp. Vad gör du?

Engagemang. Vi vill göra världen bättre med hjälp av smarta lösningar. Vad vill du?

Skulle du även ha lätt för att skapa relationer, båda affärsmässiga och med kollegor, är du den vi söker.

Dina erfarenheter

Kortfattat vill vi att du har med dig god yrkeserfarenhet från webbutveckling och geografisk information:

 • .NET
 • Javascript
 • GIS/BIM

Om du har erfarenhet från arbete med serverdrift och molntjänster är det meriterande.

Tycker du att det verkar intressant? Välkommen med din ansökan! Vi utvärderar ansökningar och kallar till intervjuer löpande.

P.S. Visst är det lockande att trycka på knappen? Testa din nyfikenhet hos oss istället!

Kontaktinformation

Helena Eriksson, Helena.Eriksson@sweco.se, +46 (0)920 357 59

Ansök här
 • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

   

 • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

 • Hur förbereder jag mig för en intervju?
 • Kan jag skicka in en spontanansökan?
 • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
 • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.