Teknikansvarig väg, gata, mark region Indien- valfri placeringsort

Teknikansvarig väg, gata, mark region Indien- valfri placeringsort

Verksamhetsområde
Anläggning
Region
Stockholms län
Ansökningstid
2019 - 01 - 31

Swecos konsulter inom mark och anläggning arbetar med projektering och konstruktion i såväl stora som små infrastrukturprojekt. Hos oss finns samlad kompetens inom väg-, gatu- och markprojektering, anläggningskonstruktion, geoteknik, berg och mätningsteknik.

Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco! Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb. Resultatet – allt ifrån rent vatten och varma hus till effektiva kommunikationer och moderna sjukhus – blir verklighet för de flesta andra först i framtiden.

Sweco erbjuder arbete i en stimulerande miljö att trivas och utvecklas i. Just nu söker vi teknikansvarig väg, gata, mark som kan hjälpa till att stötta de medarbetare inom väg-, gatu- och markprojektering som finns på vårt kontor i Indien. Den indiska gruppen består av ett tiotal medarbetare med en svensk gruppchef. Valfri placeringsort i Sverige. 

Din kommande roll

Som teknikansvarig väg, gata, mark kommer du arbeta som ansvarig projektör med inriktning på vägar, gator och markanläggning gentemot kunder såsom Trafikverket, kommuner och privata aktörer i både stora och små projekt. Du kommer även att ansvara för att stötta våra indiska medarbetare när det gäller kunskaper i teknik, svenska standarder och aktuella programvaror. Din tjänst innebär internationellt samarbete och utlandsresor kan bli aktuella.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som är högskoleingenjör eller civilingenjör. Minst fem års branschrelaterad erfarenhet liksom mycket goda kunskaper inom Novapoint och Autocad Civil 3D är ett krav. Tidigare erfarenheter från internationellt samarbete är meriterande. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. 

Om dig

Som person är du engagerad, nyfiken, analytisk och en van problemlösare. Du tar ansvar för dina uppgifter och trivs med att arbeta i en roll som kräver god social förmåga med externa och interna kontakter. Följande egenskaper är viktiga: 

 • Driven, engagerad och nyfiken
 • Kommunikativ och bra på att samarbeta
 • Strukturerad, analytisk och kan organisera och prioritera ditt arbete
 • Har lätt att etablera kundkontakter och är affärsinriktad

För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Sweco erbjuder

Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vill du vara med och forma framtiden?

Då ser vi fram emot Din ansökan!

Kontaktperson: gruppchef Ida Rundbladh, 070-272 08 00 eller Regionchef Göran Kjellberg, 08-695 63 66.

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
 • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

   

 • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

 • Hur förbereder jag mig för en intervju?
 • Kan jag skicka in en spontanansökan?
 • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
 • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.