Telekonsult till Hässleholm

Telekonsult till Hässleholm

Verksamhetsområde
Järnvägsteknik
Region
Skåne län
Ansökningstid
2019 - 04 - 30

Sweco har Nordens bredaste kunskapsbas inom järnväg, spårväg och tunnelbana. Våra konsulter erbjuder tjänster inom hela kedjan, från utredning och analys till projektering, design samt drift och underhåll av anläggningar för spårburen trafik.

Sweco har Nordens bredaste kunskapsbas inom järnväg, spårväg och tunnelbana. Våra konsulter erbjuder tjänster inom hela kedjan, från utredning och analys till projektering, design samt drift och underhåll av anläggningar för spårburen trafik.

Är du redo för nästa steg i karriären och drivs av nya spännande utmaningar? Vill du arbeta på ett internationellt konsultbolag som erbjuder arbetsuppgifter i spännande projekt? Då kan Sweco vara din nya arbetsplats! Hos oss får du möjlighet att arbeta med teknik i framkant, fina karriärmöjligheter och att ha en arbetsgivare som förstår vikten av att ha just motiverade och engagerade medarbetare.

Vi söker nu en person med några års erfarenhet av Teleteknik antingen av att arbeta med projektering i CAD-miljö, granskning, byggplatsuppföljning eller från entreprenadbranchen. 

Din roll
Du kommer att arbeta i vårt landsomfattande kompetensnätverk med andra Telekonsulter då vi jobbar kontinuerligt över regiongränserna med andra kontor. Som konsult inom Tele kommer du att utföra projektering, granskning och byggplatsuppföljning. Du kommer att arbeta i egna uppdrag eller ingå i olika uppdragsorganisationer. Projekteringsarbetet omfattar i huvudsak framtagande av systemhandlingar, förfrågningsunderlag, bygghandlingar, och förvaltningshandlingar inom följande område opto, trafikinformation och radio. Även tekniska utredningar i tidiga skeden förekommer.

Du kommer att vara placerad på vårt kontor i Hässleholm.

Vi erbjuder
Tjänsten passar dig som trivs i en föränderlig värld där du ständigt utmanas med varierande arbetsuppgifter. För rätt person så kommer det finnas stora möjligheter till både teknisk och personlig utveckling och att klättra inom vår organisation. För den som vill finns det även fina möjligheter att arbeta utomlands eller arbeta mot utlandet.

Om dig
Du har minst några års erfarenhet som konsult eller entreprenör. Som person är du kvalitetsmedveten och har en förmåga att ta egna initiativ och tar självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter i såväl framgång som motgång. Du har ett flexibelt förhållningssätt och agerar effektivt även när förutsättningar förändras och anpassar dig till nya omständigheter.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en förmåga att fokusera på de uppgifter som bidrar till gruppens gemensamma resultat. Vi tror att du har uppnått en personlig mognad och säkerhet i dig själv med tillhörande skinn på näsan som gör att du snabbt kan sätta dig in i din nya roll för att bli så framgångsrik som möjligt i densamma. Vidare har du en god förmåga att samarbeta med både kollegor och kunder samt kan agera lyhört i situationer som kräver det. 

Kontaktperson
Mattias Martinsson
0708–944 022

Välkommen med din ansökan!

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.