Tidplanerare för industi- och anläggningsprojekt till Göteborg

Tidplanerare för industi- och anläggningsprojekt till Göteborg

Verksamhetsområde
Projektledning
Region
Västra Götalands län
Ansökningstid
2019 - 09 - 14

Swecos projektledare erbjuder management- och projektledartjänster för alla typer av projekt och verksamheter. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnader samt infrastrukturprojekt.

Sweco vill kunna erbjuda den bästa kompetensen inom tidplanering. Har du erfarenhet från projekt- och tidplanering inom industri-, process- eller anläggningsprojekt. Vill Du vara med och bidra när Göteborgsregionen utvecklas? Då vill vi träffa dig!

Vi söker just nu tidplanerare för industri- och anläggningsprojekt såväl i Göteborg som på andra platser i landet.

Din kommande roll

I din roll kommer du att ha en ledande funktion i projektens planeringsarbete.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Leda planeringsarbetet med ansvarar för uppföljning av aktiviteter och resurser
 • Leda planeringworkshops
 • Identifiera kritiska moment i uppdragets genomförande
 • Sammanställa och presentera statusrapporter
 • Kommunicera uppdragets framdrift
 • Vara drivande i Swecos utvecklingsarbete gällande projektplanering

Du kommer vara delaktig i intressanta och ofta stora projekt i Göteborg och övriga Västsverige, vilket kan vara såväl nybyggnads- som ombyggnadsprojekt. I din roll kommer du att etablera och förvalta kundkontakter och vara med och utveckla både Swecos och våra kunders verksamhet.

Du kommer att ingå i gruppen Stora Projekt Infra som idag består av 15 härliga medarbetare där alla är specialister inom olika delar av Projekt- och Byggledning. Flera av medarbetarna är specialister med många års erfarenhet inom tidplanering. Samtliga deltar i ett eller flera av de pågående samhällsbyggnadsprojekten i och kring Göteborg.

Flertalet uppdrag utförs i samarbete med ytterligare någon kollega från gruppen. Det är tillsammans som vi utvecklas och skapar ett framgångsrikt och lärande lag.

Dina erfarenheter

Vi ser gärna att du har relevant högskole- eller civilingenjörsutbildning alternativt annan motsvarande erfarenhet. Vi söker dig som har gedigen mångårig erfarenhet inom tidplanering. Du har även en fördjupad kompetens i något av de stora planeringsverktygen: Primavera, Powerproject, MS Project. Du vet vad som krävs för att upprätta och upprätthålla en stor tidplan och har stor vana från att upprätta relevanta statusrapporter.

Det är kvalificerande om du har erfarenhet från att driva tidplanering i 4D och/eller relevant erfarenhet av projektledning. 

Dina egenskaper 

Sweco strävar efter en varm, samarbetsvänlig och kommunikativ verksamhet. Stort fokus kommer därför att läggas på att lära känna dig. Vi värdesätter dig som är en målinriktad och engagerad lagbyggare som tar stort ansvar för ditt eget arbete och avdelningens gemensamma framgång.

 Som person är du: 

 • Strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbete
 • Bra på att samarbeta och uppskattar att arbeta i team
 • Kommunikativ och har en förmåga att kommunicera kring tidplanen med kund, projektledare och övriga projektmedlemmar
 • Har lätt att etablera kundkontakter och är affärsinriktad

Känner du igen dig? Tycker Du att rollen verkar spännande? Välkommen med din ansökan! Vi utvärderar inkomna ansökningar fortlöpande. #LI-RT

Kontaktinformation

Strömberg Per-Erik, per-erik.stromberg@sweco.se, 0768-28 82 45

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
 • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

   

 • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

 • Hur förbereder jag mig för en intervju?
 • Kan jag skicka in en spontanansökan?
 • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
 • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.