Uppdragsledare- VA-Processanläggningar Göteborg

Uppdragsledare- VA-Processanläggningar Göteborg

Verksamhetsområde
Vatten och miljö
Region
Västra Götalands län
Ansökningstid
2019 - 10 - 10

Swecos experter inom vatten och miljö arbetar med att minska farliga utsläpp, återvinna avfall och säkerställa tillgången till rent vatten. Vi erbjuder även lösningar som minskar klimatpåverkan och som anpassar samhället till ett förändrat klimat.

Vi söker nu en uppdragsledare inom något eller flera av kompetsenområdena: dricksvatten, avloppsvattenrening och slamhantering till vårt kontor i Göteborg.

Gruppen VA-Processanläggningar har idag 11 medarberare som arbetar med processdesign och maskinutformning av dricksvattenverk och avloppsreningsverk. Vi arbetar i nära samarbete med våra kunder från från ett tidigtigt planeringsskede, genom projektering och byggprocess till förvaltningskede. Gruppens arbetsområden spänner ifrån utredning, förstudier, projektering, dimensionering och projektledning av processtekniska installationer inom dricksvatten- och avloppsvattenrening. Vi behöver nu förstärka gruppen inom uppdragsledning/projektledning.

Din kommande roll

Som uppdragsledare kommer du arbeta med att driva små och stora projekt för om- och nygbyggnad av avloppsreningsverk och vattenverk. Du kommer leda och ansvara för projektering av de maskintekniska installationerna, och kommer också ha möjlighet att vara huvuduppdragsledare och leda större projekt i samarbete med Swecos systergrupper inom övriga teknikdicipliner. Typiska arbetsuppgifter är att utreda åtgärdsförslag och ta fram kostnadskalkyler, leda projekteringsarbetet samt skriva förfrågningsunderlag för upphandlingar, och att utföra besiktningar och byggledning. Du kommer ha en nära kontakt med våra kunder och ansvara för försäljning och kundvård. För rätt person erbjuder vi stora möjligheter att påverka både den egna och gruppens utveckling.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsexamen inom makinteknik, väg och vattenbyggnad, samhällsbyggnad eller motsvarande. Du har några års arbetslivserfarenhet från projektering eller uppdragsledning. Det är mycket fördelaktigt om du har erfarenhet från konsultrollen och har du en gedigen kunskap inom VA-process och är välkänd hos kunderna är det en klar styrka. Det är meriterande om du har erfarenhet av 3D CAD.

Om dig

Som person är du positiv, självgående, ansvarstagande och flexibel. Du tycker det är roligt att bygga goda relationer med kunder, samarbetspartners och kollegor. För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Sweco erbjuder

Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vill du vara med och forma framtiden? Då ser vi fram emot Din ansökan!

Vi hanterar ansökningarna löpande så skicka gärna in din ansökan så snart du kan.

Kontaktperson:

Helena Almqvist, gruppchef

0730-75 98 74

#LI-RT

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.