Uppdragsledare Elteknik, Industri och Infrastruktur till Stockholm

Uppdragsledare Elteknik, Industri och Infrastruktur till Stockholm

Verksamhetsområde
Industri
Region
Stockholms län
Ansökningstid
2019 - 02 - 28

Swecos industrikonsulter erbjuder tekniska lösningar och metoder åt industrisektorn. Tjänsteutbudet är brett och omfattar produktutveckling, produktionsoptimering och investeringsplanering.

Din kommande roll
Vi söker till vårt kontor i Stockholm erfarna konsulter som vill vara med och utveckla de konsultteam som skall utforma framtidens tekniksystem. Det rör sig om utredningsuppdrag, projektering/kravsättning samt bygg och projektledning.

I ett tekniskt perspektiv fokuserar dessa tjänster på komplexa tekniska system för elmatning alt. övervakning och styrning inom processindustri, kraftverk, spårvägar, tunnelbanor, biltunnlar samt datorhallar och sjukhus mm. 

Dina erfarenhet
Som person skall du ha erfarenhet från något av ovanstående och vara intresserad av att leda och utveckla andra, samt att dela med dig till dina kollegor. Dessa tjänster innehåller att vara vårt ansikte utåt, så du bör ha lätt för att samarbeta med andra människor och ha ett stort intresse för affärsmässighet.

Speciellt meriterande är produktionserfarenhet inom industri. Ett krav är du har kunskaper om regelverk samt branschens processer från kalkyler, projektering, upphandling till produktion och förvaltning.

Om dig
För att trivas skall du tycka om att ta ansvar och arbeta i högt tempo i miljöer där det är högt i tak och frihetsgraden är stor.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 30 oktober, men urvalet sker löpande.

Har du frågor eller vill veta mera, kontakta gärna:

Mikael Hollner på tel 073 412 61 51

 

 

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.