Uppdragsledare EL/Tele till Göteborg/Varberg

Uppdragsledare EL/Tele till Göteborg/Varberg

Verksamhetsområde
Installation
Region
Västra Götalands län
Ansökningstid
2019 - 12 - 10

Swecos installationskonsulter erbjuder tjänster inom energidesign, komfort och säkerhet. Tjänsteutbudet är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom VVS, el, tele, brand och systemintegration.

Sweco består av nyfikna personer som tar stort ansvar för sina uppdrag. Gemensamt är också att vi känner engagemang för att göra nytta i ett större sammanhang. Vi har stort fokus på hållbarhet och hur vi i våra uppdrag kan bidraga med lösningar som minskar klimatpåverkan. Vill du vara med i vårt team och bygga framtiden? 

Din kommande roll
Vi expanderar och vi söker därför nya kollegor som vill arbeta som uppdragsledare inom El/tele.
Huvudsakligen kommer du att arbeta med att leda och driva projektering, utredning och byggledning i spännande uppdrag inom bl a vård, industri och infra.
Men i rollen ingår även att agera mentor för nya ingenjörer som behöver stöd av en erfaren konsult. 

Dina erfarenheter
För att passa som uppdragsledare hos oss tror vi att du har relevant teknisk utbildning på gymnasie- eller högskoleingenjörsnivå.
Du bör helst ha 10 års erfarenhet eller mer av projektering, kunskap i CAD-projektering samt erfarenhet från konsult-, entreprenadbranschen eller kanske leverantörsledet. 

Dina egenskaper
Du vill vara med och utveckla vår grupp och våra marknadsområden och du ser en utmaning i att vara med och utveckla våra arbetssätt. Du är van vid att ta beslut och att prioritera. Du har intresse och förmåga att leda en projektgrupp i större projekt eller att arbeta självständigt i mindre projekt, i båda fallen med ansvar för projektets tekniska och ekonomiska resultat. Du har även lätt för att samarbeta över disciplingränser på ett prestigelöst sätt, är engagerad samt skapar och vårdar kundrelationer, då du blir en viktig person för oss och våra kunder. 

Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. För att trivas hos tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter. 

Sweco erbjuder
Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill jobba för ett mer hållbart samhälle? Då ser vi fram emot din ansökan.

Ansökan
Vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan online med personligt brev och CV så snart som möjligt.

Kontaktinformation

Tomas Limmert, +46 (0)72 206 06 42
Anders Gillberg, +46 (0)70 939 14 72
Magnus Kvarnemar, +46 (0)73 251 40 46

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.