Uppdragsledare EL/Tele till Uppsala

Uppdragsledare EL/Tele till Uppsala

Verksamhetsområde
Installation
Region
Uppsala län
Ansökningstid
2019 - 11 - 10

Swecos installationskonsulter erbjuder tjänster inom energidesign, komfort och säkerhet. Tjänsteutbudet är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom VVS, EL/Tele, brand och systemintegration.

Var ser du din framtid? Är det hos en teknikkonsult som vill utveckla branschen genom att våga tänka annorlunda? Där du tillåts samarbeta med andra teknikområden och lära av andra? Där gamla rävar lär av unga nytänkare och vice versa? Då bör du titta närmare på Sweco. Vår övertygelse är att allt kan göras lite bättre, lite smartare. Och att det gäller att tänka nytt när vårt jordklot står inför ett vägskäl, där vår förmåga att klara klimatpåverkan och tillgång på vatten, energi och ren luft ställs på sin spets. Ofta handlar det om att ta bort, inte att lägga till – att dra ner på kostnader, tid, risker och miljöpåverkan. Vi vill vända på invanda begrepp och utmana verkligheten med ett ständigt öppet sinne. Hos Sweco ska det vara omöjligt att inte utvecklas.

Vi söker nu en Uppdragsledare EL/Tele till Uppsala.

Känner du igen dig?
Du kan tidigare ha arbetat som arbetsledare/ledande montör på ett elinstallationsföretag eller vara ingenjör eller ha gått en YH-utbildning med ett antal års arbetserfarenhet. Kanske har du rentav jobbat med EL-projektering inom konsult- eller entreprenadverksamhet och känner att det är dags att ett steg och bli uppdragsledare. Eller också jobbar du idag som uppdragsledare och känner att du skulle vilja byta arbetsplats.

Som den sociala, glada och utåtriktade person du är vill du nu utvecklas som problemlösare i daglig kontakt med Swecos kunder. Du uppskattar ett varierande arbete där inget jobb är det andra likt, med högt i tak för ditt driv och din initiativkraft.

Din kommande roll
Du kommer projektera el-handlingar samt övriga entreprenadhandlingar till våra kunder samt att du kommer att uppdragsleda dig själv och andra i samma uppdrag. Förstudier, systemhandlingar, kalkyler, bygghandlingar ingår i arbetsuppgifterna. Du kommer att utföra kabelberäkningar och belysningsberäkningar. Entreprenadbesiktningar kan också ingå i anställningen om intresse finns. El-gruppen består idag av 5 El-konsulter. Sweco i Uppsala är totalt ca 200 medarbetare. Våra kunder är div fastighetsbolag, entreprenörer & landsting. Vi samarbetar även mycket inom Sweco och vi gör också en del vägbelysningar och utomhusjobb. Har du dessutom med dig egna kunder är det meriterande.

Sweco har också alla verktyg för att kunna utvecklas inom 3D-projektering samt inom BIM-projektering. Vi använder idag MagiCad för att rita men efterfrågan på Revit börjar komma på sina håll och inom en framtid så kommer nog flera projekt att ritas i det. Vi använder Solibri, och Navisworks för 3D-kontroll och samordning.

Men var är du i morgon?
På Sweco vet du, var du startar. Det innebär inte att du vet var du är i morgon. Karriär hos oss handlar mer om att växa kompetensmässigt än om att klättra på stegar. Om att samarbeta och lära över gränserna. Kanske att gå från generalist till specialist och byta spår mitt i arbetslivet?

Ansökan
Du ansöker online. Din ansökan skall bestå av ett personligt brev och CV. Vi kallar löpande till intervjuer, så skicka din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson:
Peter Ahlkvist, Gruppchef

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.