Uppdragsledare inom omgivningspåverkan/riskanalys

Uppdragsledare inom omgivningspåverkan/riskanalys

Verksamhetsområde
Anläggning
Region
Stockholms län
Ansökningstid
2019 - 09 - 05

Swecos konsulter inom mark och anläggning arbetar med projektering och konstruktion i såväl stora som små infrastrukturprojekt. Hos oss finns samlad kompetens inom väg-, gatu- och markprojektering, anläggningskonstruktion, geoteknik, berg och mätningsteknik.

Sweco är en av Sveriges ledande konsulter inom berg och geoteknik. Vi växer snabbt och idag är vi drygt 200 medarbetare inom teknikområdet geoteknik. Affärsområdet Bergteknik och Geoteknik i Stockholm består idag av 80 medarbetare med allt från 1 - 50 års erfarenhet. Våra kompetensområden är - förutom omgivningspåverkan - bland annat geoteknisk handläggning, beräkningar, modellering, bergteknik, geofysik, geologi/hydrogeologi, fältundersökningar, redovisning m.m.

Vi söker nu Dig som är uppdragsledare inom omgivningspåverkan.

Din kommande roll
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att handla om att säkra byggprojekt så att de kan genomföras med minsta möjliga påverka på tredje man, avseende vibrationer och bullerstörningar. I tjänsten ingår att upprätta riskanalyser avseende vibrationer, utföra besiktning och vibrationsmätning samt uppdragsledning i projekt.

Dina erfarenheter
Vi ser gärna att du är byggnadsingenjör eller har motsvarande kunskap och erfarenhet. Du har en förståelse för och kännedom om byggnader och anläggningars uppbyggnad.

Om dig
Du behöver ha en hög social kompetens och god personkännedom samt tycka om att möta människor i deras vardag. Du tycker om att arbeta i grupp och vill utveckla dig vidare. Om du har någon specialistkunskap är det ett plus och vi kommer att stödja dig i din fortsatta utveckling.

Som person är du kvalitetsmedveten, affärsmässig och strukturerad i ditt arbetssätt. Du kan organisera och prioritera aktiviteter på ett effektivt sätt samt sätta upp och hålla deadlines. Du är van att ta ansvar för din uppgift på ett självständigt sätt och driva dina processer vidare samtidigt som du arbetar bra med andra människor.

I denna tjänst är det ett krav är att du till fullo behärskar svenska språket i tal och skrift. Även körkort är ett krav.

Sweco erbjuder
Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter i nära samarbete med övriga kompetensområden inom Sweco. Att få möjlighet att arbeta nära andra kompetenser är mycket lärorikt, men det ställer också krav på dig att du är nyfiken och lyhörd samt gärna delar med dig av din kunskap och erfarenhet.

Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi arbetar gränsöverskridande tillsammans med våra kollegor inom bl.a. miljö, arkitektur, planering, trafik, väg och mark, konstruktion och projekteringsledning.

Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. På Sweco kan du arbeta med spännande projekt tillsammans med den allra högsta kompetensen. Vi erbjuder dig en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Våra värdeord är Nyfikenhet, Engagemang och Ansvar. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktinformation

Wallenberg Sofie, sofie.wallenberg@sweco.se, 0767-645540

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.