Uppdragsledare och projektör VVS sökes till Luleå

Uppdragsledare och projektör VVS sökes till Luleå

Verksamhetsområde
Installation
Region
Norrbottens län
Ansökningstid
2019 - 10 - 31

Swecos installationskonsulter erbjuder tjänster inom energidesign, komfort och säkerhet. Tjänsteutbudet är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom VVS, el, tele, brand och systemintegration.

Din kommande roll
Som uppdragsledare inom Sweco är du den som har det delegerade ansvaret mot kund för tid, kostnad och kvalitet. I arbetet ingår allt
från tidiga kundkontakter, offertarbete och utredningar till projektgenomförande samt besiktning och uppföljning i förvaltningsskedet.

Dina erfarenheter och egenskaper

 Vi tror att du som söker:

 • har relevant teknisk utbildning på gymnasie-, högskole- eller civilingenjörsnivå.
 • har minst 3 års erfarenhet av VVS-projektering i konsult- eller entreprenadbranschen.
 • arbetar på ett strukturerat ansvarsfullt sätt med fokus på tid, kostnad och kvalitet samt är van att ta beslut och att prioritera.
 • har intresse och förmåga att delta inom eller att leda en projektgrupp i större projekt eller att arbeta självständigt i mindre projekt.
 • är nyfiken och lyhörd för kundens behov.
 • har lätt för att samarbeta på ett prestigelöst sätt, är engagerad, har lätt att kommunicera och är utåtriktad.
 • det ses även som meriterande om du har erfarenhet från kontroll- och besiktningsuppdrag.

Vet du med dig att du har erfarenhet inom detta område och du vill vara med och utveckla vår verksamhet och är nyfiken på utmaningar,
då är du rätt person.I denna rekrytering samarbetar vi inte med någon extern partner.
Välkommen med din ansökan!


Du ansöker online. Din ansökan skall bestå av ett personligt brev och CV. Vi kallar löpande till intervjuer, så skicka din ansökan så snart
som möjligt!


Kontaktpersoner
Södersten Stefan
Gruppchef
070-678 00 05
stefan.sodersten@sweco.se

#LI-RT

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
 • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

   

 • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

 • Hur förbereder jag mig för en intervju?
 • Kan jag skicka in en spontanansökan?
 • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
 • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.