Uppdragsledare samt Quality Assurance till Västerås

Uppdragsledare samt Quality Assurance till Västerås

Verksamhetsområde
Anläggning
Region
Västmanlands län
Ansökningstid
2019 - 10 - 11

Swecos konsulter inom mark och anläggning arbetar med projektering och konstruktion i såväl stora som små infrastrukturprojekt. Hos oss finns samlad kompetens inom väg-, gatu- och markprojektering, anläggningskonstruktion, geoteknik, berg och mätningsteknik.

Vi behöver nu förstärka vår grupp i Västerås med en erfaren och engagerad uppdragsledare med intresse för kvalitetsfrågor inom mark och anläggning. Placeringsort kommer att vara Uppsala, Västerås eller Norrköping, även andra orter inom region öst kan vara aktuella. För rätt person erbjuder vi stora möjligheter att påverka både den egna och gruppens utveckling.

Din kommande roll
Som uppdragsledare kommer du att planera, leda och samordna uppdrag med stor variation avseende storlek och kundkategori. Vi erbjuder ett fritt arbete med stort personligt ansvar där du är engagerad, initiativtagare med vilja och förmåga att skapa mervärde och hitta lösningar för våra kunder. Du kommer också arbeta med koordinering och utveckling av regionens Quality Assurance.

Rollen som QA innefattar:

 • Kvalitetssamordning inom Swecos kundprojekt i nära samarbete med uppdragsledning
 • Vara väl insatt i Swecos ledningssystem och dess funktioner för att sprida kunskap och intresse
 • Delta och stötta regionchef/gruppchef vid interna/externa revisioner i regionen, följa upp resultatet och bistå vid åtgärdsarbete
 • Stötta uppdragsledare vid intern eller extern projektrevision

Om dig
För att trivas i denna roll och som konsult på Sweco är det viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en stark initiativförmåga. Du tycker om att göra affärer, naturligt engagera dig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Du gillar att ligga i framkant och att ständigt vara aktiv både vad gäller ditt arbete för dina kunder och din egen utveckling. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet. 

Dina erfarenheter
Vi söker dig med flera års erfarenhet av att arbeta som uppdrags- eller projektledare inom anläggningsbranschen. Du har erfarenhet och intresse av infrastruktur med ett brett kontaktnät och goda kundrelationer. Erfarenhet av planeringsprocessen samt att ta fram handlingar till både Trafikverket och kommunala beställare är meriterande. I rollen som QA-koordinator rapporterar du till bolagets QA-ledare men samtidigt arbetar du i tät kontakt med regionchef och ledningsgruppen inom anläggning i region öst.

Ansökan
Vi ser fram emot att läsa din ansökan och att träffa dig personligen. Ansök så snart som möjligt då vi kallar löpande till intervjuer. Välkommen med din ansökan! #LI-RT

Kontaktinformation

Ohlsson Maria, maria.ohlsson@sweco.se,
Valon Hasanaj, valon.hasanaj@sweco.se, 0702202516

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
 • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

   

 • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

 • Hur förbereder jag mig för en intervju?
 • Kan jag skicka in en spontanansökan?
 • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
 • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.