Utredare inom VA till Växjö

Utredare inom VA till Växjö

Verksamhetsområde
Vatten och miljö
Region
Kronobergs län
Ansökningstid
2019 - 10 - 06

Swecos experter inom vatten och miljö, arbetar med att minska farliga utsläpp, återvinna avfall och säkerställa tillgång till rent vatten. Vi erbjuder även lösningar som minskar klimatpåverkan och som anpassar samhället till ett förändrat klimat.

För att möta efterfrågan från våra kunder söker vi nu en utredare inom VA-området med ett par års erfarenhet till vårt kontor i Växjö. Du kommer ingå i ett starkt team där du få stora möjligheter att både utvecklas och ta ansvar.

Din kommande roll
Som VA-utredare kommer du vara en del i ett starkt team och din uppgift kommer vara att hjälpa kommuner och privata aktörer med utredningar kopplat till deras VA-anläggningar. Arbetet innefattar bland annat utredningar inom tillskottsvatten, dagvattenhantering, saneringsplaner och VA-planer.

Vem söker vi? Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning. Du har minst två års erfarenhet av att arbeta med frågeställningar inom VA-området. Arbetet innebär många interna och externa kontakter och vi ser därför att du är en utåtriktad person med god samarbetsförmåga. Du uttrycker dig väl i tal och skrift i det svenska språket. Vi fäster stor vikt vid att du är drivande och vill utvecklas. För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar.

Det är meriterande om du har erfarenhet av mätdataanalys, modellering eller installation av mät- och provtagningsutrustning.

Tjänsten kräver körkort.

Sweco erbjuder
Sweco erbjuder dig ett stimulerande arbete med mycket kompetenta kollegor i ett framgångsrikt och lönsamt företag under stark tillväxt. Hos oss finns det utrymme för nya idéer och inspiration för personer som ser möjligheterna och vill agera. Våra värdeord är lagarbete, engagemang, nytänkande och ansvar. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team, stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. För att trivas hos oss tror vi därför att du ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter. Du vill bidra till att leva upp till vårt kundlöfte om att vara den mest kundnära partnern med erkänd expertis samt bidra till att utveckla vår egen verksamhet såväl som våra kunders verksamheter.  

Vi kallar till intervjuer löpande så välkommen med din ansökan, dock senast 2019-10-06. 

Kontaktperson: Arvid Nelehag, gruppchef Växjö, arvid.nelehag@sweco.se, 072-710 07 81

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.