Väg-, gatu-, markprojektörer till Malmö/Helsingborg

Väg-, gatu-, markprojektörer till Malmö/Helsingborg

Verksamhetsområde
Anläggning
Region
Skåne län
Ansökningstid
2020 - 01 - 31

Swecos konsulter inom mark och anläggning arbetar med projektering och konstruktion i såväl stora som små infrastrukturprojekt. Hos oss finns samlad kompetens inom väg-, gatu- och markprojektering, anläggningskonstruktion, geoteknik, berg och mätningsteknik.

Du kommer att bli en mycket viktig del i vår satsning på att förstärka vår projekteringskompetens. För rätt person erbjuder vi stora möjligheter att påverka både den egna och gruppens utveckling.

Din kommande roll
Du kommer att arbeta som projektör och/eller teknikansvarig med inriktning väg-, gatu- och markanläggning. Uppdragen är mycket varierande avseende storlek och kundkategorier, vilket gör att arbetet blir både dynamiskt och roligt. Vi erbjuder ett fritt arbete med stort personligt ansvar där du är engagerad initiativtagare med vilja och förmåga att skapa mervärde och hitta lösningar för våra kunder. Arbetet sker i uppdragsteam där du jobbar tillsammans med kollegor inom andra teknikområden. Bredden på både uppdragen och kollegornas kompetens är en av Swecos styrkor.  

Inom Sweco arbetar många duktiga mark-/vägprojektörer så Du har god möjlighet att växa och vidareutvecklas i rollen. Samtidigt ser vi att du får en viktig roll i att utveckla mindre erfarna kollegor. Du kommer alltså att få en nyckelroll i vår organisation!

Placering är på vårt kontor i Malmö eller Helsingborg.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som är högskoleingenjör eller civilingenjör. Du kan också med branschrelaterad arbetslivserfarenhet erhållit motsvarande kunskaper. Du bör ha minst 2 års erfarenhet av projekteringsarbete.  Du har erfarenhet från projektering i AutoCAD, NovaPOINT, Civil 3d och kunskaper i upprättande av handlingar enligt AnläggningsAMA.

Även nyutexaminerade med goda vitsord och utpräglat intresse av ovanstående kan söka.

Om dig
Eftersom arbetet innebär många kontakter med kunder, beställare och kollegor vill vi att du har en öppen attityd samt har lätt för att samarbeta. Ett brett kontaktnät är meriterande liksom förmåga att knyta nya kontakter och förtroenden med kunder och andra intressenter.

Eftersom vi levererar handlingar på uppdrag är det viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska, i både tal och skrift.

Sweco erbjuder
Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett smart och hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa innovativa lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vi erbjuder Dig att växa tillsammans med oss!

Ansökan
Vill du vara med och forma framtiden? Då ser vi fram emot Din ansökan och att träffa dig personligen!

Ansök så snart som möjligt då vi kallar löpande till intervjuer.

Kontaktperson
Jenny Hällstorp 010-484 62 40

Jonas Svensson 0734-12 81 03

#LI-RT

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi söker ingenjörer, arkitekter, miljöexperter, samhällsplanerare, IT-experter och säkert något mer framtida yrke som vi ännu inte känner till. I våra uppdrag skapar vi bättre boenden, smartare sätt att resa och grönare städer. Bland annat. Här berättar våra medarbetare om hur det är att vara på Sweco.

  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar. Observera att vi tar ej emot CVn via mejl. 

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Hur hanterar vi ansökningar i linje med GDPR?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?