Verksamhetsutvecklare Informations- och Dokumenthantering till Göteborg

Verksamhetsutvecklare Informations- och Dokumenthantering till Göteborg

Verksamhetsområde
IT för samhällsutveckling
Region
Västra Götalands län
Ansökningstid
2019 - 06 - 14

Swecos konsulter inom IT för samhällsutveckling arbetar med att strukturera, analysera och presentera stora mängder information på ett överskådligt sätt, ofta med geografin som hjälp. Lösningarna används inom exempelvis skogs- och energisektorn.

Vill du vara en del av oss som leder generationsskiftet i Byggbranschen? Har du ett stort intresse för verksamhetsutveckling och digitalisering och vill jobba på Europas största och trevligaste konsultbolag? Sök då detta jobb hos oss på Sweco! Vi jobbar med kundernas digitaliseringsresa (vi kallar det IT för Samhällsutveckling) och gör det möjligt tillsammans.

Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, vi erbjuder tjänster och lösningar som är anpassade för effektiv informationshantering. Vårt erbjudande riktar sig till verksamheter som vill hantera sin information på ett strukturerat och kvalitativt sätt. Våra fokusmarknader är infrastruktur, anläggning, bygg/fastighet, industri och energi.

Vi söker nu fler kunniga och engagerade portalansvariga verksamhetsutvecklare. Vi söker dig som har erfarenhet av dokument- och informationssamordning och som i egenskap av specialist inom området vill göra resan med digitalisering av Byggbranschen tillsammans med oss.

Portal- och Informationshantering är vår specialisttjänst där vi har möjlighet att utveckla och rädda vår framtida värld genom att se till att det IT-stöd som vi levererar till våra kunder skapar en grund för hållbar och effektiv dokument- och informationshantering.

Det handlar om att hjälpa kunderna med att utveckla sin verksamhet genom rådgivning och expertstöd avseende deras dokument- och informationshanteringsprocesser. Med stöd av en etablerad webbtjänst sätter du grunden för verksamhetens strukturer och rutiner så att både projekt och förvaltning får effektiva dokument- och informationsflöden.

Som specialist hos oss kommer du att få stort ansvar för att forma din arbetsdag. För att trivas i rollen tror vi därför det är bra om du ser det som en möjlighet att få bidra i arbetet med att forma din professionella vardag, exempelvis genom att:

 • med hjälp av vår webbtjänst utveckla och förädla befintliga kunders verksamhet inom dokument- och informationshantering
 • leta nya kunder, möjligheter och affärer avseende informationssamordning och vår webbtjänst
 • på ett utåtriktat och genuint intresserat vis möta kund – du skall sätta en ära i att skapa och utveckla kontakterna med dina kunder så att deras verksamhet ständigt utvecklas

Du gillar informationshantering i projekt och förvaltning samt drar dig inte för att grotta i detaljer samtidigt som du kan hantera övergripande och strategiska frågor på ett affärsmässigt sätt.

Erfarenhetsmässigt tror vi att du har minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet. Du förväntas kunna söka egna uppdrag och ta eget ansvar så snart som möjligt.

Hos oss får du möjligheten att jobba i fina lokaler mitt i stan tillsammans med glada och kunniga kollegor, både självständigt och i grupp.

Hjärtligt välkommen med din ansökan!

#LI-RT

Kontaktinformation

Jan-Olof Cavanna, jan-olof.cavanna@sweco.se,

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
 • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

   

 • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

 • Hur förbereder jag mig för en intervju?
 • Kan jag skicka in en spontanansökan?
 • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
 • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.