VVS-konstruktör och Uppdragsledare till Umeå

VVS-konstruktör och Uppdragsledare till Umeå

Verksamhetsområde
Installation
Region
Västerbottens län
Ansökningstid
2019 - 03 - 31

Swecos installationskonsulter erbjuder tjänster inom energidesign, komfort och säkerhet. Tjänsteutbudet är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom VVS, el, tele, brand och systemintegration.

Vi är 15.000 konsulter på Sweco. Vi har olika roller och många gånger vitt skilda uppdrag och projekt, men vi delar en och samma vilja - att bidra till en hållbar samhällsutveckling.

Just nu söker vi erfarna uppdragsledare och konstruköter inom VVS till vårt kontor i Umeå.

Din kommande roll

I arbetet ingår allt från utredningar i tidiga skeden till genomföranden, uppföljning och slutbesiktningar. Du kommer arbeta i olika i olika lokala projekt med bland annat CAD-projektering, rådgivning, utredningar, tekniska beskrivningar och Uppdragsledning. Ett varierat och omväxlande arbete där du kommer ha mycket kontakt både med interna kollegor och externa kunder. Du kommer att arbeta med branschens senaste teknik och hjälpmedel. 

Sweco ligger i framkant när det kommer till kompetensutveckling och det finns goda möjligheter för dig att utvecklas, både på ett professionellt och personligt plan. Utöver en arbetsplats med härlig arbetsglädje och sammanhållning erbjuder Sweco dig genomtänkta utvecklingsplaner och en förmånlig personalpolitik.

Dina erfarenheter

  • Har relevant teknisk utbildning på gymnasie- eller högskoleingenjörsnivå
  • Har goda kunskaper i CAD-projektering och/eller erfarenhet från konsult- eller entreprenadbranschen

Dina egenskaper

Som person är du positiv och en lagspelare. Då stora delar av arbetet genomförs i projektfrom är det viktigt att du är ansvarstagande och initiativrik. Du är en kreativ problemlösare med ett brinnande intresse för VVS-teknik.

Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. För att trivas hos tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Sweco erbjuder

Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill jobba för ett mer hållbart samhälle? Då ser vi fram emot din ansökan!

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.