VVS-konstruktör till Linköping

VVS-konstruktör till Linköping

Verksamhetsområde
Vatten och miljö
Region
Östergötlands län
Ansökningstid
2019 - 06 - 30

Swecos konsulter inom mark och anläggning arbetar med projektering och konstruktion i såväl stora som små infrastrukturprojekt. Hos oss finns samlad kompetens inom väg-, gatu- och markprojektering, anläggningskonstruktion, geoteknik, berg och mätningsteknik.

Din kommande roll
Vi expanderar och vi söker därför nya kollegor som vill arbeta med VVS-konstruktion til vår verksamhet i Linköping. Du kommer att arbeta i nära samarbete med drygt 30 lokala kollegor i Östergötland. Som konstruktör förväntar vi oss att du har kunskap om Ventilation och Rörinstallationer. Arbetsuppgifterna som konstruktör hos oss kommer bestå i att designa och konstruera VVS-system vid ny- och ombyggnation av fastigheter.

Dina erfarenheter
I rollen som konstruktör söker vi dig som gärna har en akademisk utbildning, t.ex. Högskoleingenjör Byggnadsteknik, KY-utbildning eller högre, alternativt har du inhämtat kunskapen på annat sätt. Du får gärna ha erfarenhet av att ha jobbat som VVS konstruktör menäven du som kommer direkt från skolan är intressant för oss. Kunskaper i MagiCad är ett krav och det är meriterande om du kan Revit samt marknadens befintliga energiberäkningsprogram.

Dina egenskaper
Sweco lägger stor vikt vid att ständigt utbilda vår personal och det är därför viktigt att du tycker det är givande att skapa kontakter med mer erfarna kollegor för att utöka din kunskap. Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. För att trivas hos tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Sweco erbjuder
Du blir en del av en växande verksamhet i Sverige och kommer att ingå i vårt globala nätverk med 14 500 medarbetare över hela världen. Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Våra värdeord är nyfikenhet, engagemang och ansvar. Hos oss kan du bidra till att skapa den organisation du vill tillhöra och verkar i.

Ansökan
Vill du arbeta inom installationsområdet på Sweco för ett mer hållbart samhälle? Vi ser fram emot din ansökan! Du ansöker online och din ansökan skall bestå av ett personligt brev och CV. Vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan! 

Kontaktperson:
Gruppchef Evertsson Torbjörn,
torbjorn.evertsson@sweco.se
013-252745

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.