0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

20240131

Verksamhetsområde

Järnväg

Län

Uppsala län

3D – CAD ansvarig projektör inom Järnväg / Tele till Uppsala

Vill du bidra till hållbar samhällsutveckling för kommande generationer? Swecos järnvägskonsulter söker nu dig med erfarenhet inom tele som vill arbeta med projektering, granskning, byggplatsuppföljning, besiktning och anbud i ett antal av Nordens största samhällsbyggnadsuppdrag inom spårbunden trafik. Var med och förändra samhället – på riktigt!

Varför jobba hos oss?

Vi erbjuder dig, förutom möjligheten att delta i ett antal av Nordens största samhällsbyggnadsuppdrag inom spårbunden trafik, en enorm kunskapsorganisation med Nordens ledande teknikspecialister. Då Sweco är etablerat i en rad europeiska länder erbjuds det möjligheter till samarbete med kollegor i hela Europa. Du kommer att ingå i ett nätverk av professionella tekniker, specialister och ledare där erfarenhetsutbyte och teamarbete mellan kollegor är en naturlig del. Sweco erbjuder utbildningar inom bland annat teknik och ledarskap via vår egen akademi som ständigt uppdateras baserat på marknadens utveckling.

Din framtida roll

Som 3D-CAD ansvarig järnvägskonsult på Sweco:

  • Ansvarar du för projektering och modellering i några av Sveriges största och mest komplexa infrastrukturuppdrag
  • Kommer du att arbeta i egna uppdrag eller ingå i uppdragsgrupper, vilket ställer stora krav på nära samarbete och kommunikation med såväl kollegor som våra kunder
  • Har du god kännedom om Promis.e/Bentley RailSignaling och känner dig trygg i att handleda kollegor i programmet

Projekteringsarbetet omfattar i huvudsak framtagning av system-, bygg- och förvaltningshandlingar samt förfrågningsunderlag och utredningsmaterial i tidiga skeden.

Ledarskapet

”Jag som blir din närmsta chef heter Frida Holmblad och jag står för ett närvarande och engagerat ledarskap där vi tillsammans sätter och följer upp dina individuella utvecklingsmål. Jag ställer höga krav på eget ansvarstagande och i gengäld erbjuder jag mitt stöd och stor frihet i hur du når dina mål, vilket skapar förutsättningar för en bra balans mellan arbetsliv och fritid.”

Den vi söker – är det du?

Som person vill vi att du är prestigelös och har förmågan att se möjligheter där andra ser svårigheter. Du gillar att vara en i teamet, har en god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift och har vana av att jobba i projektform. Du är engagerad och driven och kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, samt sätta upp och hålla deadlines. För att trivas på Sweco, och i gruppen, tror vi att du är en nyfiken och lyhörd person som både vill dela med dig av dina erfarenheter samt lära dig av dina kollegor. Du ska ha minst ett par års erfarenhet av 3D-projektering i Bentley Promis.e och Microstation. Bakgrund inom Tele och OpenRail är meriterande men inte ett krav.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakta oss

Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta:

Frida Holmblad, TF Gruppchef frida.holmblad@sweco.se

Vill du vara med och forma framtiden? Då ser vi fram emot din ansökan!

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 21 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com