0 av 0 för ""

Upptäck alla lediga jobb på Sweco

Som konsult på Sweco är du med och formar framtidens hållbara städer och samhällen. Vi är ett nätverk av olika förmågor och perspektiv vilket gör oss starkare och bättre, tillsammans. Genom samarbete och viljan att förstå hittar vi smartare lösningar för våra kunder – och för framtidens hållbara samhällen. Ansök idag och bli en av oss.

Lediga jobb

Är du intresserad av att jobba på Sweco? Här publicerar vi löpande våra lediga jobb. Vill du komma i kontakt med rekryterande chef på en specifik ort/inom ett specifikt verksamhetsområde kan du även höra av dig via kontaktformuläret längst ned på sidan.
Rensa

Just nu har vi inga lediga jobb som matchar din sökning

Välj andra kriterier eller kom tillbaka snart igen, sidan uppdateras kontinuerligt!

Vanliga frågor kring att söka jobb på Sweco

Hur ansöker jag om en tjänst?

Våra lediga jobb publiceras här på vår webbplats och du ansöker direkt till en tjänst via de länkar som finns i annonsen. Vi tar ej emot CVn via mejl.

Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?

Ansvarig rekryterare eller rekryterande chef kommer att gå igenom din ansökan. Matchar du kraven för den aktuella tjänsten, kommer du kallas på en intervju. Går du inte vidare kommer du att få ett mail om detta under rekryteringsprocessens gång.

Kan jag ändra i min ansökan?

I bekräftelsemailet du fick efter att du har skickat in din ansökan finns en länk för att skapa ett användarkonto. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil.

Hur förbereder jag mig för en intervju?

Inför en intervju hos Sweco bör du tänka igenom vad det är som gör att du är intresserad av den specifika tjänsten och hur det kommer sig att du ser Sweco som en tänkbar arbetsgivare. Titta gärna på vår webbplats och läs på om Sweco och våra olika verksamhetsområden. Du bör även fundera över kring vad du kan bidra med i rollen och reflektera kring vem du är som person, vad som motiverar dig och var du ser dig i framtiden.

Hur hanterar vi ansökningar i linje med GDPR?

När du ansöker till ett jobb på Sweco måste du godkänna att dina personuppgifter registreras och behandlas för rekrytering. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för HR och rekryterande personer inom organisationen i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen, GDPR. Personuppgifterna kommer att raderas från Swecos databas i rekryteringssystemet inom 2 år efter din senast sökta tjänst. Vill du läsa mer hittar du vår policy längst ner i sidfoten.

Jag är intresserad av ett jobb på Sweco men hittar ingen roll inom mitt område. Hur kan jag gå tillväga?

På Sweco är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som är nyfiken på att jobba hos oss. Vi publicerar löpande våra lediga jobb, men hittar du inget roll som passar dig kan du genom kontaktformuläret nedan kontakta rekryterande chef på en specifik ort/inom ett specifikt verksamhetsområde.

Har du frågor om lediga jobb eller om din ansökan?

Hittar du inte svar på dina frågor i avsnittet ”Vår rekryteringsprocess” eller i FAQ ovan får du gärna skicka in dina frågor till oss. Om du vill komma i kontakt med rekryterande chef på en viss ort eller inom ett verksamhetsområde får du gärna vara så specifik som du kan. Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Copy link
Powered by Social Snap