0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

2021-06-13

Verksamhetsområde

Arkitektur

Region

Skåne län

Arkitekt / Vårdarkitekt

Vill du vara med och utforma framtidens sjukhus? Vi skapar förutsättningar för morgondagens vård!

Ett sjukhus rymmer glädjerus, hopp och lycka. Men också sorg, oro och smärta. Hit kommer människor av olika skäl, ofta när de är som mest sköra och känsliga. Därför skapar vi omsorgsfullt gestaltade miljöer där patienter känner sig trygga och kan läka, och arbetsplatser som de anställda känner sig stolta över. Tack vare vår breda kompetens kan vi vara med i projektens alla faser – från utredning och analys till smart design och logistik. Genom vår kunskap om vårdutveckling säkerställer vi att morgondagens vårdbyggnader är klimatanpassade, hållbara och flexibla. För i takt med att samhället förändras, förändras också behoven och kraven på vården.

Vi levererar arkitektur med substans
Hos oss på Sweco får du möjlighet att vara med och skapa ett hållbart samhälle. Vi tar ansvar för framtiden och skapar verklighet av visioner.

 – God arkitektur är ett resultat av ett ständigt flöde av idéer och en kontinuerlig dialog, sa Gunnar Nordström, arkitekt och Swecos grundare, redan 1958. En tanke som än idag är ledstjärna för vårt sätt att vara och arbeta.

Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team med stort engagemang, tekniskt kunnande, formvilja och samarbete. För att trivas hos oss tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter. Just nu har vi många intressanta projekt på ritbordet, både i Sverige och utomlands, och behöver bli fler.

SWECO ARCHITECTS Region Syd söker Uppdragsansvariga/Handläggande arkitekter med inriktning mot vårdens arkitektur.

Sweco erbjuder
Vi erbjuder dig en utmanande roll med stort ansvar. Hos oss kan du arbeta lokalt i det lilla uppdraget nära beställaren samtidigt som du har möjlighet att utvecklas i stora nationella och internationella projekt med komplexa problemställningar. Vi arbetar i en öppen och prestigelös organisation där medarbetarna har möjlighet att utvecklas i uppdragen tillsammans med våra uppdragsgivare.

Du får vara med i projektens alla skeden och jobba tillsammans i Swecos unika kombination av bredd och spets. Vi är ett arkitektkontor med kollegor i huset som kan teknik, energi och miljö, trafik, logistik och allt annat som behövs för att skapa hållbara lösningar. Ett nära samarbete med våra övriga Swecodivisioner ger oss möjlighet att ta ett helhetsgrepp i våra uppdrag. Vi tror att denna helhetssyn är viktig för att kunna utveckla goda vårdmiljöer. Hos oss får du möjligheten att jobba i en kreativ och inspirerande miljö med frihet under ansvar. Samt ha roligt med alla fantastiska kollegor i huset, förstås. Vi är ca 700 Swecomedarbetare i Malmö, varav ca 85 på Sweco Architects. I Region Syd är vi totalt ca 110 medarbetare som tillhör arkitektdivisionen. 

Din roll
Som uppdragsansvarig arkitekt eller erfaren handläggare leder du ditt arbetsteam och ansvarar för uppdraget som helhet eller en del av ett större uppdrag. Du kan själv påverka din egen utveckling och inriktning och samtidigt vara med och utveckla vår marknad och våra kundrelationer.

Din kompetens och dina egenskaper
Du har masterexamen inom arkitektur eller motsvarande med minst 8-10 års arbetslivserfarenhet och har varit uppdragsansvarig alternativt handläggare i större vårdprojekt.

Du är:

  • kreativ med god gestaltningsförmåga med omsorg om helhet såväl som detaljer
  • strukturerad och kan organisera samt prioritera ditt arbete
  • kommunikativ, bra på att samarbeta och är prestigelös.

Du har erfarenhet av 3D-BIM-processer i projekt, har arbetat med PTS och behärskar svenska i tal och skrift.

Sista dagen för ansökan är söndagen den 13/6. Vi kommer att kalla till intervjuer fortlöpande under ansökningstiden.

Din ansökan ska bestå av CV och ett kort personligt brev (max en A4-sida).

Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår kontorschef i Malmö Inge Bohlin via mail; inge.bohlin@sweco.se.

Varmt välkommen med din ansökan!