0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

20240131

Län

Södermanlands län

Automationsingenjörer till Nyköping

I vår automationsgrupp får du jobba tillsammans med mycket kompetenta kollegor inom automation, el och programmering. Vi jobbar tätt tillsammans med våra kunder, primärt inom industrisektorn. Projekt som gruppen arbetar inom är industriell automation, PLC (t ex Siemens Step 7 TIA), HMI/Scada, programmering (t ex C/C++, java) och Linux.

Varför jobba hos oss?

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån – genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

”Som ledare är jag hänsynsfull och uppskattar en rak och ärlig kommunikation. Jag inspireras av människor som drivs av att förändra. Jag tror på teamwork och att hjälpa andra. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och min roll är att vara en god ledare som stöttar dig och din utveckling. Jag tror på individens potential och att det mesta är uppnåeligt så länge man är villig att jobba för det. Att just du kan nå oerhört långt om du själv vill”. / Gruppchef Anders Gustavsson

Din framtida roll

Som ingenjör inom automation kommer du exempelvis att

  • Arbeta med utredningar, förstudier, upphandlingar, projektering och regleroptimering
  • Hjälpa våra kunder med programmerings- och driftsättningsuppdrag
  • Utveckla kundrelationer och på sikt sälja in egna uppdrag

Du kommer att ha stora möjligheter att påverka framtiden. Tillsammans med dina kollegor och våra kunder bidrar vi varje dag på en rad olika sätt till FN:s globala mål.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har några eller någon av nedan erfarenheter:

  • Något eller några års erfarenhet inom arbete med automatisering, styrning, reglering och övervakning av processutrustningar
  • Högskole- eller universitetsexamen inom automation eller processreglering
  • Eventuellt erfarenhet av industriell automation, PLC (tex Siemens Step 7 TIA), HMI/Scada, programmering (t ex C/C++, java), Linux

Vem är du? 

Vi tänker oss att du är kommunikativ och nyfiken. Du driver saker från idé till målgång, du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt. Du är intresserad av att själv utvecklas och vara med och utveckla dina kollegor och kunder.

På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. Vi önskar att du tycker om att skapa kontakter – både externt och internt. 

På Sweco värdesätter vi hållbarhet, öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är engagerad, nyfiken och ansvarstagande.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum 2024-01-31. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Kontakta oss

Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta

Anders Gustavsson 076-8300569

Vill du vara med och forma framtiden? 

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 21 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.