0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

20240809

Verksamhetsområde

Väg & Anläggning

Län

Stockholms län

Broinspektörer inom anläggningskonstruktion till Stockholm

Har du kunskap och erfarenhet inom infrastruktur? Vill du bli en del av vårt växande team? Nu söker vi Broinspektörer till vår grupp ”Konstruktionsunderhåll” i Stockholm!

Vi arbetar med hela underhållprocessen, från underhållsplanering, inspektion, tillståndsbedömningar, skadeutredningar och projektering av reparationsåtgärder till byggledning. Vi sitter ofta nära kund och hjälper våra beställare med förvaltning av deras konstbyggnader. Våra kunder är bland annat kommuner, Trafikverket och entrepenörer.  

Din framtida roll

Som Broinspektör kommer du ta ansvar för att både planera och genomföra dina inspektioner för att på ett noggrant och effektivt sätt säkerställa broarnas funktionalitet. Du kommer självständigt registrera inspekterade broar i BaTMan samt ta fram eventuella inspektions- och utredningsrapporter. Du har även möjlighet att ansvara för och driva  egna uppdrag. Det kan förekomma en del resor samt behov av arbeten nattetid i tjänsten.

Den vi söker – är det du?

I rollen som broinspektör ser vi gärna att du har:

 • Nackakademin/Högskoleingenjör inom bygg eller motsvarande
 • Genomgått Trafikverkets kurs ”Broinspektion Metodik”
 • Minst 2 års erfarenhet av broinspektioner med registrering i BaTMan
 • Erfarenhet av planering och genomförande av broinspektioner
 • Körkort nivå B

Vi ser det som extra bra och meriterande om du dessutom har erfarenhet av:

 • Uppdragsledning
 • Drift och underhåll av konstbyggnader
 • Förvaltningsarbete i BaTMan
 • Oförstörande och förstörande provning av stål/betong
 • Stålkontroll
 • Projektering i AutoCad/Microstation
 • Liftförarcertifierat

För att trivas i denna roll ser vi att du har en stark initiativförmåga och viljan att tillsammans med dina kollegor driva teamets arbete mot uppsatta mål. Du är en affärsmässig, nyfiken person som drivs av att arbeta med fokus på lösningar. Som person är du självgående och ansvarstagande samtidigt som du har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Vi ser att du har vana av att självständigt kunna planera, genomföra och registrera inspektioner.

Varför jobba med oss?

Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Ansökan

Känns det som vi borde träffas? Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens utgång, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakta oss

För mer information om tjänsten och vår verksamhet, tveka inte att kontakta Gruppchef Konstruktionsunderhåll Stockholm, Roham Ebadi på roham.ebadi@sweco.se

Externa rekryteringsfirmor undanbedes att ta kontakt i denna rekrytering.

Vill du vara med och forma framtiden?

Då ser vi fram emot din ansökan!

 

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 22 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 29 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.sweco.se