0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

20240531

Verksamhetsområde

Industri

Län

Västra Götalands län

Elkonstruktör till Göteborg

Vill du jobba på en flexibel arbetsplats där gemenskap och samarbete värderas högt? Trivs du med att arbeta med tekniskt avancerade projekt & vill samarbeta med kunder inom många spännande branscher? Vi söker nu vår nästa elkonstruktör som vill vara med på vår resa mot en mer hållbar industri.

Din framtida roll
Vi söker nu en elkonstruktör till Göteborg som vill vara med och utveckla hållbara lösningar åt våra kunder. Tjänsten är varierad då du kommer att jobba med många olika typer av projekt och kunder, både in-house och ute på plats hos våra uppdragsgivare. Du blir en del av vårt globala team av experter och får arbeta med den senaste tekniken i projekten.

Projekten varierar från enstaka el- & automationsprojekt till multidisciplinära och spänner över projektens olika faser; från rådgivning, utredning, förstudie och förprojekt till detaljkonstruktion och genomförande. Som elkonstruktör hos oss får du arbeta med tekniskt avancerade projekt och med de flesta verktygen inom branschen. Våra tjänster är efterfrågade och vi planerar att fortsätta vår positiva tillväxt! 

I det dagliga arbetet kommer du att arbeta med:

  • Utredningar, förstudier, förprojekt, genomförande projekt & idriftagningar
  • Ställverkslösningar, motorstyrningar, skåpskonstruktion och dimensionering
  • Kalkyler och tekniska beskrivningar
  • Offerter och löpande kontakt med våra kunder

Om du önskar finns möjlighet att agera uppdragsledare i projekten, vilket innebär eget kund- och budgetansvar.

Varför jobba hos oss?
Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi erbjuder en flexibel arbetsplats som gör att du ges möjlighet att kunna styra dina dagar, i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Sweco finns med på Allbrights gröna lista över jämställda börsbolag och vi rankas högst av alla teknikkonsultbolag när yrkesverksamma civil- och högskoleingenjörer väljer sin drömarbetsgivare. Här finns det utrymme för nya idéer och inspiration för kreativa personer. Vi erbjuder dig en arbetsplats med stor möjlighet till utveckling, både tekniskt och personligt.

Vår kultur i regionen präglas av nyfikenhet, hållbarhet, utveckling och stark samarbetsanda. Inom el- och automation kommer du att arbeta tillsammans med 120 kompetenta specialister, projektledare, programmerare och konstruktörer. Vi har både bred och djup kompetens inom de flesta områden kopplade till el och automation och komplett kompetens för industriella projekt med samverkande projektering och utformning av el- och automationssystem. Vi är verksamma inom olika branscher såsom VA, kärnkraft, livs & läkemedel, kemi, olja & gas, papper & massa och tillverkningsindustri. Att vi är certifierade systempartners med några av våra viktigaste leverantörer är för oss ett viktigt bevis på vårt expertkunnande.

Den vi söker – är det du?
Vi söker dig som har:

  • Erfarenhet av att jobba med elkonstruktion mot industrin
  • Relevant utbildning från högskola/universitet/YH alternativt likvärdig erfarenhet förvärvad från yrkeslivet
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift då detta krävs i dialog med våra kunder och kollegor

Om du har arbetat med ställverkslösningar, motorstyrning, skåpkonstruktion och beräkningar ser vi det som meriterande. Vi ser det även som en merit om du har erfarenhet av att arbeta med elkraftsanläggningar.

I rollen som elkonstruktör trivs du som är tekniskt intresserad & vill jobba med spännande projekt tillsammans med dina kunder. Att skapa kontakter både externt och internt är någonting du både trivs med och är duktig på. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. 

Intresserad? Här kan du läsa mer om vad Sweco bidrar med inom divisionen Energy & Industry: Industri – Sweco Sverige

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakta oss
Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i Region Väst? Välkommen att kontakta någon av nedan gruppchefer:

Stefan Ottosson
stefan.ottosson@sweco.se
072- 535 46 26

Jacob Wendt
jacob.wendt@sweco.se
070-24 22 999

Jonas Norlin
jonas.norlin@sweco.se
070 –72 10 290

Jesper Flodin
jesper.flodin@sweco.se
072- 45 03 413

Vill du vara med och forma framtiden? 
Då ser vi fram emot din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 22 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 29 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.sweco.se