0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

2021-06-13

Verksamhetsområde

Arkitektur

Region

Norrbottens län

Erfaren Arkitekt

Lockas du av möjligheten att bygga upp Swecos arkitektkontor i Luleå? Vi är i startgroparna för vår etablering och söker nu dig som vill skapa framtidens Luleå tillsammans med oss.

Det satsas kraftigt på samhällsbyggnad och det finns många spännande pågående projekt där de lokala aktörerna efterfrågar arkitektkompetens i Luleå. Därför finns det stora möjligheter att låta dina erfarenheter och visioner forma vår kommande verksamhet. Tillsammans med oss utvecklar du bra kundsamarbeten, med tiden rekryterar du fler duktiga kollegor och sätter samman team som levererar toppen-projekt.

Varför jobba hos oss?
Swecos Arkitekter i region norr är redan idag en stark region med cirka 70 medarbetare i Gävle, Falun, Sundsvall, Östersund och Umeå. Vi är husarkitekter, landskapsarkitekter och byggnadsingenjörer med stor kunskap inom stadsutveckling. Genom vår breda kompetens, vårt rådgivande arbetssätt blir vi delaktig i allt från tidiga skeden till projektering och genomförande.

På Swecos Luleåkontor blir du en del av en större gemenskap och tillsammans med 200 kollegor från andra teknikområden har ni stor samlad kompetens. Att utveckla samarbeten för kompetens- och projektutbyte med Swecos andra arkitektkontor i regionen blir en viktig del för att lyckas.  

Du blir en del av regionens strategiska ledningsgrupp och kan också utveckla samarbeten med våra swecokollegor i Finland och Norge. I tjänsten finns utvecklingsmöjlighet till en kontorschefsroll, om du är intresserad av ledarskap så finns det möjlighet att växa med oss.

Vi drivs av omtanke där människan och miljön står i centrum för vårt arbete som kommer till uttryck på många olika sätt. Inte minst i sättet som vi kombinerar tanke med känsla och funktion med form för att skapa arkitektur med substans.

Tillsammans med våra kollegor i hela Sverige har vi en fantastisk samlad kunskap inom arkitektur. Läs mer här: https://www.sweco.se/vart-erbjudande/arkitektur/

Ledarskapet
Varför jobba med mig?
Som ledare är jag organiserad, effektiv och driven. Jag inspireras av människor som drivs av att förändra. Jag tror på teamwork och att hjälpa andra. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och min roll är att vara en god ledare som stöttar dig och din utveckling.  Jag tror på individens potential och att det mesta är nåbart så länge man är villig att jobba för det. Att just du kan nå oerhört långt om du själv vill. Regionchef Anna Kerr

Dina erfarenheter
Vi söker dig som är en erfaren arkitekt eller har motsvarande erfarenheter inom stadsutveckling. Du har stor arkitektonisk förståelse och är väl förtrogen med byggprocessen och nyckelaktiviteter i de olika skedena. Du kommer vara passande för rollen om du har större kunskaper om den befintliga marknaden och har förmågan att se kommersiella möjligheter. Det är meriterande om du redan idag har ett befintligt lokalt nätverk.

Vem är du?
Som person är du en engagerad och utåtriktad med stor social förmåga. Om du som person har ett entreprenöriellt tänkande och intresserad av att bygga upp något nytt är denna roll passande för dig. Vi söker dig som är en duktig kommunikatör och motiveras av att skapa framgångsrika kundrelationer. 

Ansökan
Sista ansökningsdag är 13:e juni. Vi vill uppmana dig att söka tjänsten snarast möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Kontakta oss
Vill du höra mer om tjänsten? Välkommen att kontakta Regionchef Anna Kerr på telefonnummer +46 (0) 70 890 91 56.

Vill du vara med och forma framtidens Luleå tillsammans med oss?

Då ser vi fram emot din ansökan!

#LI-RT