0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

2021-06-13

Verksamhetsområde

Arkitektur

Region

Västra Götalands län

Erfaren Byggnadsingenjör till Göteborg

Vi har en positiv syn på vår framtida utveckling och rekryterar nu en erfaren byggnadsingenjör som tillsammans med oss vill ta verksamheten mot nya mål.

Vi levererar arkitektur med substans

Hos oss på Sweco får du möjlighet att vara med och skapa ett hållbart samhälle. Vi tar ansvar för framtiden och skapar verklighet av visioner.

 – God arkitektur är ett resultat av ett ständigt flöde av idéer och en kontinuerlig dialog, sa Gunnar Nordström, arkitekt och Swecos grundare, redan 1958. En tanke som än idag är ledstjärna för vårt sätt att vara och arbeta. Att människan och miljön står i centrum av vårt arbete kommer till uttryck på många olika sätt. Inte minst i sättet vi kombinerar tanke med känsla och funktion med form. I våra händer är skönhet aldrig bara yta.  

Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team med stort engagemang, tekniskt kunnande, formvilja och samarbete. För att trivas hos oss tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter. Just nu har vi många intressanta projekt på ritbordet, både i Sverige och utomlands.

Varför jobba hos oss?

Vi erbjuder dig en utmanande roll där du kan arbeta lokalt i det lilla uppdraget nära beställaren samtidigt som du har möjlighet att utvecklas i stora nationella och internationella projekt med komplexa problemställningar. Vi arbetar i en öppen och prestigelös organisation där medarbetarna har möjlighet att utvecklas i uppdragen tillsammans med våra uppdragsgivare.

Du får vara med i projektens alla skeden och jobba tillsammans i Swecos unika kombination av bredd och spets. Ett nära samarbete med våra övriga Swecodivisioner ger oss möjlighet att ta ett helhetsgrepp i våra uppdrag. Hos oss får du möjligheten att jobba i en kreativ och inspirerande miljö med frihet under ansvar. Samt ha roligt med alla fantastiska kollegor i huset, förstås. Vi är ca 800 Swecomedarbetare i Göteborg, varav vi är cirka 90 personer på arkitektsidan. I Region Väst är vi ca 110 medarbetare som tillhör arkitektdelen.

Din framtida roll

Som erfaren byggnadsingenjör kommer du leda och ansvara för  projekteringsuppdrag i olika storlek och med varierande karaktär. Du kan själv påverka din egen utveckling och inriktning och samtidigt utveckla vår verksamhet. Ett nära samarbete med våra kollegor på övriga Swecodivisioner ingår också som en viktig del i arbetsuppgifterna.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som är utbildad byggnadsingenjör. Du har över 10 års arbetslivserfarenhet, och du brinner för att arbeta med framtidens miljöer i något av våra spännande stora projekt. Vi arbetar med Revit som huvudsaklig programvara så erfarenhet av detta är en merit.

Vem är du?

  • Strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbete
  • Kommunikativ och bra på att samarbeta
  • Idérik och har goda byggnadstekniska kunskaper
  • Pedagogisk och vill gärna dela med dig av kunskap

På Sweco värdesätter vi hållbarhet – öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken – engagerad och ansvarstagande.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsfomuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår regionchef Pernilla Nordén, mail; pernilla.norden@sweco.se. Din ansökan ska bestå av CV och ett kort personligt brev (max en A4-sida).

Varmt välkommen med din ansökan! 

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.