0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

20231208

Verksamhetsområde

Management

Län

Stockholms län

Erfaren entreprenadbesiktningsman till Swecos projektledningsverksamhet i Stockholm

Vill du ha variation i dina uppdrag och goda förutsättningar för att växa med uppgiften? Vill du bidra till hållbar samhällsutveckling för kommande generationer? Då är Sweco arbetsplatsen för dig! Var med och förändra samhället – på riktigt!

Varför jobba hos oss?

Swecos projektledare erbjuder kvalificerade projektledartjänster för alla typer av projekt och verksamheter. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnadsprojekt.

På Sweco står ledarskapet och utvecklingen av nuvarande och framtida ledare i centrum. Vi är en affärsdriven verksamhet som bygger på att vi lyckas rekrytera och behålla de bästa experterna. Därför finns det också goda möjligheter att utvecklas i ledarrollen hos oss. Vår kultur präglas av att vi värdesätter varandras kompetens och prioriterar erfarenhetsutbyte som ett sätt för alla att växa.

Din framtida roll

I rollen som entreprenadbesiktningsman på Sweco får du arbeta med olika typer av projekt, både i storlek och karaktär. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta med entreprenadbesiktningar, statusbesiktningar, byggplatskontroller och utredningar. Som huvudbesiktningsman kommer du att ansvara och samordna större besiktningsorganisationer. Förutom att arbeta i besiktningsuppdrag kommer du även vara med och driva projekt i rollen som projekt-, projekterings- eller byggledare.

Rollen som konsult på Sweco innebär bland annat att:

  • Leda det gemensamma arbetet mot projektets övergripande mål och rapportera direkt till uppdragsgivaren
  • Alltid sträva efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket förutsätter ett starkt team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete
  • Att planera, genomföra och följa upp de projekt som du leder

På Sweco strävar vi efter att alla medarbetare ska nå sin fulla potential. Ledarskapet på Sweco är därför en viktig del av din utveckling och bygger på balansen mellan utmaning och stöd. Genom att lära oss av misstag och vara öppna för förändring kan vi tillsammans framtidssäkra vår verksamhet och göra verklig skillnad för vårt samhälle. Vi strävar efter att finnas där för dig, så att du kan vara ditt bästa jag på jobbet och för våra kunder. Vill du vara med på vår resa?

Den vi söker – är det du?

Vi tänker oss att du är en kommunikativ och nyfiken person med ett genuint intresse för byggnation. I ditt arbetssätt är du noggrann och strukturerad och för att lyckas i rollen krävs det att du förhåller dig analytisk och eftertänksam med en förmåga att göra sakliga och rättvisa bedömningar. Du är öppen och entusiastisk, driver saker från idé till målgång och har viljan att bygga framgångsrika projektteam. Att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder ligger högt på din lista. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer, därför ser vi att du är affärsorienterad och driver ett pågående arbete för att utöka dina nätverk.

Vi söker dig som har:

  • Civil- eller högskoleingenjörsexamen inom samhällsbyggnad, teknik eller motsvarande, eller likvärdig erfarenhet förvärvat från arbetslivet
  • Minst tio års erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen, gärna i en roll inom produktion, projektering eller byggledning
  • Du är av SBR godkänd besiktningsman, meriterande om du är certifierad besiktningsman via RISE eller KIWA
  • Arbetat med entreprenadbesiktningar i minst tre år, meriterande med lång erfarenhet av byggbesiktning, gärna i rollen som huvudbesiktningsman med stor vana att leda och driva större besiktningsorganisationer
  • Meriterande om du är kontrollansvarig enligt PBL
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, meriterande om du är kunnig i engelska byggnadstekniska termer

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. Varmt välkommen med din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Kontakta oss

Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta Christoffer Fjällid på christoffer.fjallid@sweco.se eller 070-885 39 24.

Vill du vara med och forma framtiden? 

Då ser vi fram emot din ansökan!

 

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 21 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.