0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

2021-06-13

Verksamhetsområde

Arkitektur

Region

Hallands län

Erfaren Landskapsarkitekt till Halmstad

Vill du vara med i vårt team och utforma framtidens hållbara miljöer?
Vi brinner för att skapa god landskapsarkitektur – platser som väcker känslor och ger upplevelser. I stort och smått. Självklart är hållbarhet i alla aspekter i fokus och vi utvecklas ständigt med ny kunskap tillsammans med våra kunder. Vi ser landskapsarkitektens kompetens som avgörande i hållbart stadsbyggande där många discipliner möts. På Sweco jobbar vi tillsammans med en mängd olika professioner och expertområden, allt för att leverera arkitektur laddad med substans!

På Sweco får du möjligheten att delta i att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Som landskapsarkitekt är du med och skapar miljöer för människor att leva, verka och trivas i. För oss är det viktigt att leverera uppdrag av god kvalité. Därför står kunskaps- och kompetensutveckling i fokus, i kombination med att bibehålla en trivsam arbetsmiljö.

Att människan och miljön står i centrum av vårt arbete kommer till uttryck på många olika sätt. Inte minst i sättet vi kombinerar tanke med känsla och funktion med form. I våra händer är skönhet aldrig bara yta. 
 – God arkitektur är ett resultat av ett ständigt flöde av idéer och en kontinuerlig dialog, sa Gunnar Nordström, arkitekt och Swecos grundare, redan 1958. En tanke som än idag är ett rättesnöre för vårt sätt att vara och arbeta. 

Varför jobba hos oss?

Vår grupp består idag av arkitekter, landskapsarkitekter och en ingenjör. Vi behöver förstärka oss med fler duktiga landskapsarkitekter som vill vara med och utveckla vår verksamhet inom Landskapsarkitektur. Tillsammans med övriga kollegor inom Sweco i Halmstad är vi idag ca 90 personer, som arbetar tight tillsammans både internt och med kund för ett hållbart samhälle. Tillsammans är vi ett härlig gäng kollegor som har mycket driv och energi.

Hos oss kan du arbeta lokalt i det lilla uppdraget nära beställaren samtidigt som du har möjlighet att utvecklas i stora nationella och internationella projekt med komplexa problemställningar. Vi arbetar i en öppen och prestigelös organisation där medarbetarna ges möjlighet att utvecklas i uppdragen tillsammans med våra uppdragsgivare. Vi arbetar regelbundet med våra kollegor inom Sweco-koncernen, vilket skapar en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

Din framtida roll

Du får vara med i projektens alla skeden och jobba tillsammans med Swecos alla teknikkompetenser – en unik kombination av bredd och spets. Hos oss får du möjligheten att jobba kreativt med frihet under ansvar. Du kan själv påverka din egen utveckling och inriktning och samtidigt utveckla vårt team och våra kundrelationer. Samt ha roligt med alla fantastiska kollegor i huset, förstås.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som är:

  • Utbildad landskapsarkitekt med Mastersexamen i Landskapsarkitektur
  • Initiativrik och strukturerad och kan organisera samt prioritera ditt arbete
  • Kommunikativ och bra på att samarbeta
  • Affärsinriktad och har lätt att etablera kundkontakter
  • Kreativ med stort gestaltningsintresse
  • Uttrycker dig obehindrat i tal och skrift
  • Har minst 8 års erfarenhet av arkitektrollen

Vem är du?

Vår platta organisation bygger på att du behöver vara en engagerad och driven medarbetare som snabbt tar initiativ och ansvar för att bygga kundrelationer. Du tar ansvar i arbetet med våra uppdrag och tycker om att leda och dela med dig av kunskap för gruppens utveckling.

Vi tror att skiftande bakgrund, personliga styrkor och kompetens leder till framgångsrik och välkomnande arkitektur.

På Sweco värdesätter vi hållbarhet – öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken – engagerad och ansvarstagande.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsfomuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta studiochef i Halmstad, Petra Strömberg, mail; petra.stromberg@sweco.se. Din ansökan ska bestå av ett kort och koncist personligt brev (max en A4-sida), CV och Portfolio

Varmt välkommen med din ansökan! 

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.