0 av 0 för ""

Sista ansökningsdatum

2021-07-30

Verksamhetsområde

Projektledning

Region

Stockholms län

Erfaren projektledare, byggledare eller projekteringsledare stadsmiljö till Stockholm

Har du, precis som vi, ett brinnande intresse för projektledning och stadsbyggnad kanske ditt nästa jobb finns på Sweco! Till vår projektledarverksamhet inom infrastruktur och exploatering i Stockholm söker vi en blivande Projektledare inom stadsmiljö.

Varför jobba hos oss? 
Du kommer att tillhöra en konsultverksamhet med arkitekter, projektörer och miljökonsulter som erbjuder specialisttjänster inom hela samhällsbyggnadsprocessen vilket i kombination med vår storlek gör att vi kan tas oss an alla uppdrag på marknaden.

Vi har en affärsmodell där den enskilda medarbetaren står i centrum och har stor påverkan på vilka uppdrag vi väljer att genomföra. Små uppdrag värdesätts högt och ger stor frihet att ta sig an nya kunder och roller vilket är värdefullt för den personliga utvecklingen.

Hos oss på Sweco får du en unik möjlighet att både kunna leda projekteringsuppdrag tillsammans med Swecos specialister och få erfarenhet från våra kunders beställarorganisationer.

Din framtida roll
Hos oss tillhör du en härlig grupp av nyfikna och engagerade konsulter. Som grupp arbetar vi självständigt i våra respektive uppdrag men värdesätter de aktiviteter och möten vi håller tillsammans för att ge en trygg förankring och en självklar tillhörighet. Vi värdesätter dig som vill hjälpa till att bidra till den goda gemenskapen genom att exempelvis ta initiativ till utvecklande gruppaktiviteter.

Totalt är vi dryga 70 medarbetare inom projektledarverksamheten i Stockholm som arbetar med infrastruktur och exploatering. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är en förutsättning för de uppdrag vi jobbar i.

Vi är experter på genomförandefrågor inom stadsbyggnadsprocessen och har uppdrag och ramavtal med Storstockholmskommunerna där vi är med och skapar nya levnadsmiljöer och stadsdelar. Vi har uppdrag i hela Stockholmsregionen från Ursvik i Sundbyberg norr om city till Årstafältet söder om city.

Vi tillsätter enskilda roller i våra kunders beställarorganisationer i större och mindre stadsutbyggnadsprojekt, stöttar våra kunder i drift-och underhållsfrågor och tillsätter ledande roller i Swecos projekteringsuppdrag. Din roll i uppdragen blir som projekt-, projekterings- eller byggledare.

Dina erfarenheter
Vi söker dig med minst 7 års arbetslivserfarenhet där du har varit involverad i infrastruktur- och anläggningsprojekt i stadsmiljö, antingen som konsult, beställare eller entreprenör i (projekt-)ledande positioner. Du har utbildning och god erfarenhet av AB04, ABT06, ABK09, AMA AF, AMA-/MER anläggning 17, BAS-P/U och du vill arbeta i genomförandeskedet i samhällsbyggnadsprocessen och tycker att affärsmannaskap och kundvård är spännande frågor.

Vem är du?
Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. 

På Sweco värdesätter vi hållbarhet – öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken – engagerad och ansvarstagande.

Ansökan
Vi hanterar ansökningar och kallar till intervjuer löpande så ansök så snart som möjligt.

Låter detta som en tjänst för dig? I sådant fall är du varmt välkommen att söka till oss för att stärka upp vårt härliga team!

Kontakta oss 
Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen?
Välkommen att kontakta Sanna Waldowsson, sanna.waldowsson@sweco.se

#LI-RT